ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

3OKADESESTIATORIO

Στα παλαιότερα χρόνια, η οκά αποτελούσε μονάδα μέτρησης και μια οκά  αντιστοιχούσε σε 1.282 γραμμάρια.Στις 31 Μαρτίου 1959, αυτό το μέτρο σταμάτησε να ισχύει, παρολ’αυτά όμως το μέτρο αυτό υπάρχει ακόμα και γίνεται χρήση στις συσκευασίες του τσίπουρου, του ούζου και των λοιπών ποτών και ανάλογα με τα γραμμάρια υπάρχουν και οι κατάλληλες ονομασίες όπως:80 γραμμάρια(εικοσιπενταράκι),160 γραμμάρια(πενηνταράκι),320 γραμμάρια(εκατοσταράκι) και 640 γραμμάρια(μισοκάρικο).

Τα δυσβάσταχτα χρόνια με πολέμους, που πέρασε η Ελλάδα και η αναπάντεχη προσφυγιά που επικρατούσε, οι Έλληνες κατάφεραν να παραμείνουν δυνατοί με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο, μέσα σε ταβέρνες και σπίτια, βρίσκοντας αφορμή συνεχώς για την δημιουργία μικρών γλεντιών.
Στο εστιατόριο ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ, σκοπός είναι η αναβίωση όλων αυτών των χρόνων, παρέα με νόστιμο φαγητό και εκλεκτό κρασί και τσίπουρο.Η γνήσια ελληνική μουσική δίνει την αίσθηση μιας άλλης εποχής.

Λαχταριστό και ποιοτικό φαγητό προσφέρεται καθημερινά σε αυτό το στέκι των καλοφαγάδων.Το ευγενικό προσωπικό θα είναι όλη την ώρα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.Ένας μοναδικός χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικές γεύσεις παρμένες απο την ελληνική κουζίνα και ευχάριστο περιβάλλον ντυμένο με πολλές αναμνήσεις την ανυπέρβλητης Ελλάδας.

Διεύθυνση:Αγίας Λαύρας 5, Αιγάλεω 122-44
Ώρες Λειτουργίας:Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 01:00 Σάββατο – Κυριακή 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking:Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση