ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

THAGINEITHSKATSAROLASESTIATORIO

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, με αυτό το πολύ πετυχημένο όνομα αλλά και το ποιοτικό φαγητό που προσφέρει, θα βρείτε αυτό το εστιατόριο στην Πειραϊκή-Καλλίπολη του Πειραιά. Σε μια περίοδο όπου κυριαρχεί η προχειρότητα και η κοινοτυπία, το εστιατόριο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ έρχεται να ταράξει τα νερά, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται για ένα πετυχημένο γεύμα. Η πληθώρα του καταλόγου απο κυρίως πιάτα και ορεκτικά, με συνταγές απο την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με τις μοναδικές γεύσεις και τα ακαταμάχητα αρώματα, παρασύρουν σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι.

Η αισθητική του χώρου, προσφέρει άνεση σα να βρίσκεστε σε κάποιο οικείο περιβάλλον. Το προσωπικό είναι φιλόξενο και σας υποδέχεται με τον πιο φιλικό τρόπο, προσφέροντας σας άριστη εξυπηρέτηση. Η σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής είναι πραγματικά εξαίσια και πιο φιλική δεν γίνεται. Η μουσική, συνοδεύει διακριτικά το γεύμα ή το δείπνο σας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα.

Στο εστιατόριο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ στην περιοχή του Πειραιά, θα βρείτε ένα κεφάτο περιβάλλον, με ζεστή ατμόσφαιρα, άψογη εξυπηρέτηση, καλή φιλοξενία και φυσικά πιάτα φτιαγμένα με ποιοτικά και αγνά υλικά, τέχνη και αγάπη.Καλή σας όρεξη.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 79, Καλλίπολη, Πειραιάς 185-39
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση