Τα Τζικάκια Πεύκα Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

ta-tzikakia-estiatorio-thessaloniki

Τα Τζικάκια είναι ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Το μαγαζί βρίσκεται στα Πεύκα, μια πολύ κοσμική συνοικία της πόλης. Οι επισκέπτες είναι και από τα Πεύκα αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της συμπρωτεύουσας.

Πρόκειται για ένα ελληνικό εστιατόριο, του οποίου η κουζίνα δεν θα μπορούσε παρά να είναι παραδοσιακή. Τα κρεατικά είναι αυτά που έχουν τον πρώτο λόγο και είναι αυτά άλλωστε που έδωσαν την καλή φήμη στα Τζικάκια.

Όλα τα φαγητά μαγειρεύονται την ώρα της παραγγελίας έτσι ώστε να είναι ζεστά και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Η μαρινάδα των κρεάτων είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους όλα τα κυρίως πιάτα είναι τόσο νόστιμα.

Τα Τζικάκια διαθέτουν και σαλάτες που δεν περνούν απαρατήρητες. Η φρεσκάδα τους κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Βέβαια και τα ορεκτικά είναι πολύ νόστιμα και αξίζει να τα δοκιμάσετε.
Οι τιμές του εστιατορίου είναι πολύ καλές και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έτσι οι θαμώνες του μαγαζιού δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα καθώς μπορούν να φάνε καλά χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Τα Τζικάκια έχουν τον άρτιο εξοπλισμό ώστε να καλύψουν διαφόρων ειδών κοινωνικές εκδηλώσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα εστιατόριο που τα συνδυάζει όλα με απέριττη αρμονία.

 • Διεύθυνση:
  Λεωφόρος Παπανικολάου 65, Πεύκα, Θεσσαλονίκη
 • Ώρες Λειτουργίας:
  Δευτέρα – Σάββατο 17:00 – 00:00
  Κυριακή 12:00 – 18:00
 • Ιδιωτικό Parking:
  Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση