Σχολές Χορού Αθήνα

sxoles-xorou-athina

Ο χορός είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις τόσο για την ψυχή όσο και για το σώμα. Η Αθήνα έχει πολλές σχολές χορού, στις οποίες οι συμμετέχοντες μπορούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Η μουσική ευφραίνει την καρδία και δημιουργεί αίσθημα χαράς και ευεξίας. Ο συνδυασμός της μουσικής με τον χορό καταλαγιάζει κάθε δυσάρεστο συναίσθημα.

Σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας υπάρχουν σχολές χορού. Από τις πιο γνωστές σχολές χορού της Αθήνας είναι το Dance Secrets στον Άλιμο στην οδό Ταξιαρχών 78, το Blaze στην Μεταμόρφωση στην οδό Θεοτοκοπούλου 31, το Claudia’s Dance Project στην Αγία Παρασκευή στην Λεωφόρο Μεσογείων 320 και φυσικά πολλές ακόμη.

Η κάθε σχολή χορού απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης. Στις σχολές αυτές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για χορούς Latin, Cha-Cha, Rumba, Tango αλλά και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Τα τμήματα που διατίθενται είναι για μικρά παιδιά αλλά και για ενηλίκους. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν και να ανανεωθούν σωματικά αλλά και ψυχικά.

Οι τιμές στις περισσότερες σχολές χορού είναι πολύ καλές δίνοντας με τον τρόπο αυτό σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στον χορό.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση