ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

SERKOSKAI4ASTERIAESTIATORIO

Το ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ αποτελεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο, που βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ξενοφώντος. Σε αυτό το εστιατόριο θα γευτείτε τα νόστιμα πιάτα της αρμένικης κουζίνας, σε όλο τους το μεγαλείο. Απολαυστικά φαγητά με μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και κυρίως πιάτων, προσφέρουν ένα όμορφο ταξίδι γεύσεων στα μέρη της Ανατολής. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας, ενώ οι γνήσιες αρμένικες συνταγές ακολουθούνται κατά γράμμα. Η ποιότητα των φαγητών και η προσοχή στην λεπτομέρεια, χαρακτηρίζουν αυτό το κατάστημα.

Η διακόσμηση με τα ξύλινα τραπέζια και τα άνετα καθίσματα, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, τα όμορφα και έντονα χρώματα, δημιουργούν αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς, μεταφέροντας κατευθείαν σε μέρη ξεχωριστά και μακρινά. Το ευγενικό προσωπικό του εστιατορίου ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ, θα σας καταπλήξει με την άριστη εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει.

Στο ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ στην περιοχή της Γλυφάδας, θα βρείτε έναν ξεχωριστό χώρο, με υπέροχες γεύσεις της ανατολής, καλή φιλοξενία  και ευχάριστο περιβάλλον που θα σας κάνουν να το επισκεφτείτε και πάλι. Καλή σας όρεξη.

ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Πλατεία Ξενοφώντος 28, Γλυφάδα
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 17:30 – 00:00.
Σάββατο 12:00 – 00:00.
Κυριακή 12:00 – 18:00.
Δευτέρα κλειστό.
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση