ΡΑΚΟΓΩΝΙΑ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

RAKOGWNIAESTIATORIO

Η ΡΑΚΟΓΩΝΙΑ είναι ένα φιλόξενο εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή του Μικρολίμανου στον Πειραιά. Οι ιδιοκτήτες, δυο νέα άτομα, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία γεύσεων με αποκλειστικές συνταγές της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας. Σε αυτόν τον χώρο οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία απο μεζέδες,ζουμερά κρέατα αλλά και αυθεντική κρητική ρακή, ρακόμελο και χύμα κρασί που απογειώνουν και αναδεικνύουν τις γεύσεις των φαγητών.Οι πρώτες ύλες απο τις οποίες παρασκευάζονται τα πιάτα, είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας και πάντα φρέσκα και εγγυημένα.

Ο χώρος του εστιατορίου ΡΑΚΟΓΩΝΙΑ προσφέρει άνεση και οικειότητα στους πελάτες του.Το έμπειρο προσωπικό του καταστήματος, είναι γρήγορο στην εξυπηρέτηση και πάντα με χαμόγελο.Επίσης στη ΡΑΚΟΓΩΝΙΑ κάθε Παρασκευή βράδυ απο τις 21:30 καθώς και κάθε Κυριακή απο τις 14:00, το φαγητό συνοδεύεται απο ζωντανή μουσική που φτιάχνει την διάθεση.
Στο εστιατόριο ΡΑΚΟΓΩΝΙΑ στο Μικρολίμανο του Πειραιά, θα βρείτε ευχάριστο κλίμα, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, ανεβασμένη διάθεση με ζωντανή έντεχνη ελληνική μουσική αλλά και καλής ποιότητας φαγητό και αυεντικά ποτά που το συνοδεύουν. Καλή σας απόλαυση και καλή διασκέδαση.

ΡΑΚΟΓΩΝΙΑ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Διεύθυνση: Φιλίππου 5, Μικρολίμανο 185-33
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 – 01:00 Σάββατο – Κυριακή 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση