ΠΙΣΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2023

pistes-thessaloniki-2023

Η Θεσσαλονίκη, όντας η συμπρωτεύουσα της Ελλάδος είναι μία πόλη με μεγάλο αριθμό κατοίκων. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μια έντονη καθημερινότητα καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές.
Οι φοιτητές της πόλης είναι επίσης πολλοί και μετά το πέρας των μαθημάτων τους,  αναζητούν μέρη όπου θα μπορούν να διασκεδάσουν.
Οι πίστες της Θεσσαλονίκης βρίσκονται κατά μήκος της πόλης. Κάθε περιοχή έχει το δικό της νυχτερινό κέντρο.

Βέβαια τα πιο γνωστά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης αλλά και στην περιοχή του αεροδρομίου. Οι πίστες που βρίσκονται στην δυτική είσοδο είναι τα χειμερινά μαγαζιά.
Ενώ αυτά που είναι κοντά στο αεροδρόμιο είναι τα καλοκαιρινά. Όπως γίνεται αντιληπτό η Θεσσαλονίκη χειμώνα- καλοκαίρι διασκεδάζει.

Καθ’ όλη την διάρκεια του 2023 οι πίστες της Θεσσαλονίκης που θα ανοίξουν για ακόμη μία φορά τις πόρτες τους θα είναι πολλές. Σημαντικοί καλλιτέχνες θα σας κρατούν συντροφιά και θα ερμηνεύουν όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.
Από τις πιο γνωστές πίστες της Θεσσαλονίκης είναι η Πύλη Αξιού, τα Μαμούνια, οι Μούσες, το Stage και άλλα. Βέβαια, πολλές πίστες ακόμη ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται όσους αναζητούν την αυθεντική διασκέδαση.

Οι πίστες της Θεσσαλονίκης για το 2023 σας περιμένουν όλους για να σας προσφέρουν μαγικές βραδιές και αξέχαστες στιγμές.

Ρεμπετάδικο Ουράνιο Τόξο

14463310ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ_1213249938745067_7838393112069216238_n

Το παλιότερο ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη με ιστορία 30 χρόνων περιμένει να το ανακαλύψετε. Δείτε περισσότερα

Ρεμπετάδικο Ρεμπέτικο Σεργιάνι

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Live 6983847476Το ρεμπέτικο σεργιάνι είναι το πρώην φούρνος στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης , εχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία ονόματα όπως η μαριώ , ο Αγάθωνας κ.α . Δείτε περισσότερα

Ρεμπετάδικο Μουσικές και Χρώματα

mousikes-xromataΤο πρώην Cinema Live stage έγινε μουσικές και χρώματα και περιμένει να το ανακαλύψετε καθε Παρασκευή Σαββάτο . Δείτε περισσότερα

Ρεμπετάδικο Παρασκήνιο Live

Παρασκήνιο-Live-6983847476Το παρασκήνιο live είναι 25+ χρόνων ρεμπετάδικο στη Παπαναστασίου 60. Δείτε περισσότερα
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση