Πίστες Αθήνα Πέμπτη

pistes-athina-pempti

Στην πρωτεύουσα της χώρας μας τα νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν και τις καθημερινές είναι πολλά. Οι πίστες της Αθήνας φιλοξενούν κάθε σεζόν τα πιο σημαντικά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου.
Τα γνωστά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας έχουν στην σκηνή τους Έλληνες καλλιτέχνες που είναι πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής. Όμως υπάρχουν και μαγαζιά που φιλοξενούν νέα παιδιά με πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και όρεξη.

Τις Πέμπτες οι πίστες της Αθήνας υποδέχονται όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέχρι αργά. Η Πέμπτη είναι η ιδανική μέρα για όσους θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς όμως να επικρατεί κομφούζιο στα νυχτερινά κέντρα.
Την ημέρα αυτή της εβδομάδας οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως λείπει το κέφι. Αντιθέτως, η διάθεση των θαμώνων εκτοξεύεται από νωρίς στα ύψη.

Ο χορός ξεκινάει από την πίστα και επεκτείνεται μέχρι επάνω στα τραπέζια. Οι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τους επισκέπτες των νυχτερινών κέντρων με τα τραγούδια τους αλλά και με την σκηνική τους παρουσία.
Όσοι έχουν επισκεφθεί τις πίστες της Αθήνας την Πέμπτη έχουν σταματήσει να βγαίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο. Οι τιμές είναι ένας ακόμη λόγος που οι Αθηναίοι αλλά και οι φοιτητές επιλέγουν την Πέμπτη για την νυχτερινή τους έξοδο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση