Ακριβώς απέναντι από την Καμάρα, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το μεζεδοπωλείο Λόλα. Το εστιατόριο αυτό λειτούργησε για πρώτη φορά το 1988 και από τότε καθημερινά προσφέρει ποιοτικό φαγητό σε όλους τους επισκέπτες του.
Το Ουζερί Λόλα ξεκίνησε υπό την λειτουργία του κυρίου Γιάννη Γκίκα και πλέον τα ηνία έχουν πάρει τα παιδιά του, η Λόλα και ο Αντώνης.
Οι δυο τους δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε οι επισκέπτες να μένουν κάθε φορά ευχαριστημένοι.
Το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και φιλικό. Τα χρώματα όντας γήινα δημιουργούν έναν χώρο άκρως ειδυλλιακό.
Βέβαια, τον πρώτο λόγο έχουν τα φαγητά, τα οποία είναι όλα πεντανόστιμα. Αξίζει να δοκιμάσετε αθερινόπιτα, παστουρμά θαλασσινό, χταπόδι μεθυσμένο αλλά και φρεσκότατες σαρδέλες.
Όλα αυτά αλλά και πολλά ακόμη σας προτείνουμε να δοκιμάσετε, τα οποία είναι βέβαιο πως θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Το Ουζερί Λόλα είναι γνωστό για την παραδοσιακή του κουζίνα. Η Λόλα δημιουργεί γευστικές πανδαισίες αλλά και ο Αντώνης ετοιμάζει πιάτα που δεν περνούν απαρατήρητα.
Εκτός από θαλασσινά, στο εστιατόριο Λόλα, μπορείτε να φάτε και κρεατικά.
Τόσο τα ψάρια όσο και τα κρέατα μαγειρεύονται με τον πιο σωστό τρόπο και αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Μην παραλείψετε στο τέλος να δοκιμάσετε και το κερασμένο γλυκάκι.
- Διεύθυνση:
Αγαπηνού 10 με Εγνατία 150, Θεσσαλονίκη
- Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα ως Σάββατο 12.00 – 24.00 Κυριακή 12.00 – 19.00
- Ιδιωτικό Parking:
Όχι