Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη

neraida-kentro-ekdiloseon-thessaloniki

Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων –  Το Κέντρο Εκδηλώσεων “Νεράιδα” βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Η ακριβής του τοποθεσία είναι στο 17ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Περαίας. Το μέρος στο οποίο βρίσκεται είναι πολύ καλό καθώς είναι μακριά από την βουή της πόλης αλλά παράλληλα κοντά στο κέντρο της.

Ακριβώς έξω από το κέντρο εκδηλώσεων υπάρχει παρκινγκ, το οποίο εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό οχημάτων. Η “Νεράιδα” αναλαμβάνει εκδηλώσεις γάμων, βαπτίσεων αλλά και κάθε είδους συνεστιάσεως. Αρχικά, είναι χρήσιμο να αναφερθεί πως η “Νεράιδα” λειτουργεί από το 1974 και έχει προσφέρει στους Θεσσαλονικείς, και όχι μόνο, αξέχαστες δεξιώσεις.

Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε πως το κέντρο εκδηλώσεων σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα σταθερό μενού και σε catering. Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ καλές. Νεράιδα Αίθουσα Δεξιώσεων – Στην περίπτωση του σταθερού μενού, οι σεφ του κέντρου εκδηλώσεων θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας δώσουν κάποιες χρήσιμες συμβουλές ώστε να διαλέξετε το μενού που θα καλύψει τα γούστα σας.
Εάν όμως επιθυμείτε να έχετε μπουφέ στην δεξίωση σας, η επιλογή του catering είναι η πιο σωστή. Οι γεύσεις είναι σίγουρο πως θα σας ενθουσιάσουν και θα σας αφήσουν τις πιο όμορφες εντυπώσεις.

Το κέντρο εκδηλώσεων “Νεράιδα” σας εγγυάται πως η δεξίωση σας θα γράψει ιστορία.

Νεράιδα Τηλέφωνο

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310626571 , 6978469465

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση