Νέα Σχήματα στη Θεσσαλονίκη 2023

mpouzoukia-thessaloniki

Τα νέα σχήματα στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη είναι πολλά . Στο Voice Live stage ξεκινάει ο μοναδικός Βασίλης Μπατή μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τις πίστες .
Ο Βασίλης Μπάτης μετά από απουσία πολλών χρόνων από τις πίστες της Θεσσαλονίκης. ανεβαίνει για να φέρει τα πάνω-κάτω διασκέδαση της πόλης. Μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις που είχε σε μεμονωμένα μαγαζιά Θεσσαλονίκη και στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης Βασίλη Μπάτης με πολλές νέες επιτυχίες σιωπής είναι υπογεγραμμένες από τον Μιχάλη Τουραντίζδη υπόσχονται να μας ανεβάσουν και να ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Voice live .

Τελευταία φορά προφανέστερη θέλω κατάστημα της Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Μπάτης ήτανε στο sweet στην Καλαμαριά όπου γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο οποίος έσπευσε να απολαύσει από κοντά το μεγάλο σχήμα. ένα άλλο πολύ δυνατό σχήμα που θα ξεκινήσει Θεσσαλονίκη είναι αυτό στα μαμούνια live όπου η Φανή Δρακοπούλου αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω διασκέδαση με τις νέες τις επιτυχίες και αυτή από το 2023 με 2023.
Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες της εμφανίσεις της πρώτη εβδομάδα και πήγε πάρα πολύ καλά το σχήμα και σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Χιλιάδες επισκέπτες έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά του σπουδαίο σχήμα το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ιδανικό μαγαζί για bachelor και κοινωνικές εκδηλώσεις με χωρητικότητα τουλάχιστον 400 με 500 ατόμων. Ένα πολύ δυνατό σχήμα είναι αυτό στις μούσες το οποίο ξεκινάει στις 20 του Σεπτέμβρη. Μετά από αποχή πολλών μηνών στο καλοκαίρι, στο καλοκαιρινό μαγαζί Δήμος μεταφέρονται στην Αγγελάκη και πάλι για να μας κρατήσουνε εφτά στα εφτά ανοιχτό από Δευτέρα έως Κυριακή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση