Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκη

nea-krini-thessaloniki

Η Νέα Κρήνη είναι μία από τις περιοχές της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της πόλης και η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι 25 χιλιόμετρα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απόσταση αυτή είναι αρκετά μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά όμως ο κόσμος που επιλέγει την Νέα Κρήνη για την διασκέδαση του είναι πολύς.
Βέβαια, στην Νέα Κρήνη οι επισκέπτες μπορούν απλά να απολαύσουν την βόλτα τους δίπλα στην θάλασσα.

Η πρόσβαση στην Νέα Κρήνη μπορεί να πραγματοποιηθεί με το ιδιωτικό σας όχημα ή και με την αστική συγκοινωνία. Εάν επιλέξετε το προσωπικό σας όχημα τότε μπορείτε να έρθετε εύκολα και γρήγορα από τον περιφερειακό δρόμο.

Εάν πάλι επιλέξετε την συγκοινωνία τότε μπορείτε να πάρετε το αστικό με τον αριθμό 5 και αυτό θα σας οδηγήσει στην πιο πολυσύχναστη οδό της Νέας Κρήνης, την Αρετσού.

Στην Αρετσού υπάρχουν πολλές καφετέριες αλλά και εστιατόρια. Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών οι επισκέπτες είναι πάρα πολλοί. Τόσο οι φοιτητές όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι επιλέγουν την Νέα Κρήνη για την διασκέδαση τους.

Εάν θέλετε και εσείς να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πόλης και από την καθημερινότητα η οποία είναι τόσο αγχωτική επισκεφθείτε την Νέα Κρήνη και απολαύστε την κάθε στιγμή της βόλτας σας

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση