ΜΟΥΣΕΣ REWIND ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

MOYSESREWINDESTIATORIO

Στην όμορφη περιοχή της Σαλαμίνας, στην παραλιακή λεωφόρο, βρίσκεται το εστιατόριο ΜΟΥΣΕΣ REWIND. Το εστιατόριο προσφέρει καθημερινά στους πιστούς του πελάτες, μοναδικές και αυθεντικές γεύσεις, παρμένες απο την παραδοσιακή μεσογειακή κουζινα. Ο χώρος του εστιατορίου ΜΟΥΣΕΣ REWIND είναι ανακαινισμένος, φωτεινός, με την πέτρα και τα πλούσια χρώματα να κυριαρχούν και να προσδίδουν ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, με άνεση και οικειότητα.

Το χαμογελαστό προσωπικό του καταστήματος, είναι έμπειρο και ευγενικό, δημιουργώντας φιλικό περιβάλλον. Όλα τα φαγητά προέρχονται απο αρίστης ποιότητας και αγνές πρώτες ύλες, αλλά και τα ποτά που συνοδεύουν τα πιάτα , είναι εκλεκτής ποιότητας. Η ποιότητα και η γευστική ικανοποίηση είναι πρωταρχικό μέλημα για τους ιδιοκτήτες του ΜΟΥΣΕΣ REWIND . Η μουσική συνοδεύει διακριτικά και ευχάριστα το γεύμα ή το δείπνο σας.

Στο εστιατόριο ΜΟΥΣΕΣ REWIND που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο της Σαλαμίνας, θα βρείτε ζεστή και καλή φιλοξενία, ανεβασμένη διάθεση, υπέροχη θέα αλλά και εκλεκτά ποτά και υψηλής γαστρονομίας πιάτα με γεύσεις μεσογειακής κουζίνας. Το εστιατόριο  ΜΟΥΣΕΣ REWIND αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για φαγητό και ποτό και για αποδράσεις απο την καθημερινότητα. Καλή σας όρεξη.

ΜΟΥΣΕΣ REWIND ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Σαλαμίνος 278, 189-00 Σαλαμίνα
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 18:30 – 02:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση