Μαργαρίτες Live Ζαζόπουλος Δημητρίου

margarites-zazopoulos-eikones

Στο νυχτερινό κέντρο Μαργαρίτες live θα εμφανίζονται την σεζόν 2014-2023 ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου. Οι Αθηναϊκές νύχτες θα παίρνουν φωτιά κάθε Παρασκευή έως και Κυριακή.
Κατ’ αρχήν, ο Αλέκος Ζαζόπουλος διαθέτει ιδιαίτερα μελωδική φωνή και σκηνική παρουσία που πάντα κερδίζει τα καλύτερα σχόλια. Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Αλέκος ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 και έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και πολλούς ακόμη. Στις Μαργαρίτες θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε να τραγουδάει το “Που να βρω το κορίτσι” και πολλά ακόμη.

Με την σειρά της η Άντζελα Δημητρίου θα ανέβει στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου και θα σαρώσει τα πάντα. Η Άντζελα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο διότι είναι αυθεντική. Μοναδικός σκοπός της τραγουδίστριας είναι η διασκέδαση του κόσμου.
Έτσι, σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει ώστε όλοι οι θαμώνες να προσκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Άντζελα Δημητρίου θα είναι και νέα παιδιά, τα οποία θα ανοίγουν το πρόγραμμα και θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης στους θαμώνες από την πρώτη στιγμή.

Τιμές Μαργαρίτες live stage

Διεύθυνση : Λ.Συγγρού 137
Τιμή κανονικής φιάλης : -/ 4 άτομα
Ημέρες λειτουργίας : Παρασκευή έως Κυριακή
Τηλέφωνο 6907667789
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (2 Ψήφοι)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

STAGE LIVE CLUB ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Πανταζής Κοκκίνου ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το stage…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

3/5 - (1 vote)

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση