ΚΟΜΒΟΣ LIVE ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΣ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΡΟΥΣΑΚΗ ΣΑΜΠΡΙΝΑ

komvos live
2.7/5 - (4 Ψήφοι)

To νυχτερινό κέντρο Κόμβος live, είναι ένας από τους πιο ανεβαστικούς προορισμούς για διασκέδαση, στην Αθήνα. Για μία ακόμη χρονιά, βρίσκεται στη λεωφόρο Λιοσίων και συγκεκριμένα  στον αριθμό 325. Η τοποθεσία του θεωρείται κατάλληλη, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, οπότε θα είναι εύκολο για εσάς να έχετε πρόσβαση, είτε με τα μέσα συγκινωνίας, είτε με το δικό σας όχημα. Τη φετινή χρονιά 2023-2023, αναμένεται να εμφανίζεται και πάλι στο μαγαζί, ένα συγκεκριμένο σχήμα που σίγουρα θα σας .

THL

ΚΟΜΒΟΣ LIVE ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ 2023 2023

Ύστερα από την αποχώρηση του  Βασίλη Τερλέγκα από το κέντρο, το πρόγραμμα είναι έτοιμος να αναλάβει ο Δημήτρης Κοντολάζος,  απογειώνοντας τις βραδιές μας, με έναν τρόπο που μόνο αυτός μπορεί. Μαζί του στη σκηνή θα εμφανίζεται το ίδιο σχήμα που είχε  τη χρονιά που μας πέρασε, εκτός φυσικά από τον Βασίλη Τερλέγκα.  Έτσι, στο πλευρό του, θα μπορούμε και πάλι να απολαύσουμε, τους Χρήστο Πάζη,την Ελένη Καρουσάκη και δεν θα μπορούσε να λείπει και η Σαμπρίνα. Η επιτυχία θεωρείται σίγουρη, αφού τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες τους έχουμε ξαναδεί να συνεργάζονται πάνω στην ίδια σκηνή.

ΚΟΜΒΟΣ live 2023

Οι μέρες λειτουργίας του Κόμβος live, είναι η Πέμπτη,η Παρασκευή και το Σάββατο. το νυχτερινό αυτό κέντρο, θα είναι κοντά στο Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο, με τους τέσσερις καλλιτέχνες που είχαν τεράστια επιτυχία τη δεκαετία των 90s, αλλά και σήμερα δεν πάνε πίσω, αφού σε κάθε εμφάνισή τους γίνεται χαμός και ο κόσμος εξακολουθεί να τους στηρίζειόπως και τότε. Κομμάτια που έχουν γίνει επιτυχίες και όλοι έχουμε τραγουδήσει πολλές φορές, τόσο των ίδιων, όσο και άλλων καλλιτεχνών, θα σας περιμένουν, σε ένα από τα καλύτερα  μαγαζιά της πόλης, για να σας χαρήσουν αξέχαστες βραδιές με πολύ χορό, μέχρι και τις πρωινές ώρες.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Ο Κοντολάζος μαζί με τον ΠάζηΚαρουσάκη και τη Σαμπρίνα ενώνουν τις φωνές και τα ταλέντα τους και μας υπόσχονται να μας χαρήσουν ένα μουσικό ταξίδι, γεμάτο διασκέδαση και καλή μουσική. Οι τέσσερις εκπρόσωποι του λαϊκού τραγουδιού, είναι έτοιμη να μας ξεσηκώσουν και να κάνουν το Κόμβος live να αποτελεί για μία ακόμη σεζόν, έναν από τους πιο must προορισμούς της πόλης.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το Κόμβος live Αδαμαντίδης 2023 2023 είναι 2103001256, 6978469465whats up

Κόμβος live Αδαμαντίδης Τιμές Φιάλης/Μπουκάλι

Στο Κόμβος live Αδαμαντίδης  2023 η Τιμή για την φιάλη/μπουκάλι είναι:

Παρασκευή : Κανονική τιμή : 130€ /4-Άτομα

Σάββατο : Κανονική τιμή : 130€ /4 -Άτομα

Παλαιότερα σχήματα:

ΚΟΜΒΟΣ live ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου, είναι πολύ έμπειρο και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες του όσο καλύτερα μπορεί, με ένα μεγάλο χαμόγελο. Ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι και οι πιο απαιτητικοί πελάτες. Το σχήμα έχει κλείσει και σας περιμένει, το μόνο που μένει είναι να κάνετε και εσείς τη κράτηση σας, η φυσικά αν θέλετε έχετε την επιλογή να απολαύσετε ένα ποτό στο bar, πληρώνοντας είσοδο.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος δίνει το παρών στον Κόμβο και δίνει το έναυσμα για ασταμάτητη διασκέδαση. Τα ζεϊμπέκικο και τα τσιφτετέλια δεν έχουν τελειωμό και συνεχίζει ασταμάτητα για ώρες. Κόμβος και Κοντολάζος είναι συνώνυμα πια όλοι ξέρουν πως θα το βρούνε εκεί να τους περιμένει με όρεξη και χαμόγελο.
Οι επιτυχίες του δεν έχουν τέλος και η πορεία του στο πάλκο ξεκινάει από πολύ νωρίς στις αρχές του 90. Όλοι των ξέρουν και δεν είναι περίεργο πως όσοι συχνάζουν στον Κόμβο τον γνωρίζουν πια και προσωπικά αφού είναι απλός και ζεστός.

Κόμβος live Πάζης

Οι τιμές του Κόμβος live, είναι χαμηλές, με τη φιάλη να έχει 120 ευρώ στα τέσσερα άτομα. Αν είστε φοιτητές, για εσάς υπάρχουν ειδικές προσφορές, με ακόμα πιο χαμηλές τιμές.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος δίνει το παρών στον Κόμβο και δίνει το έναυσμα για ασταμάτητη διασκέδαση. Τα ζεϊμπέκικο και τα τσιφτετέλια δεν έχουν τελειωμό και συνεχίζει ασταμάτητα για ώρες. Κόμβος και Κοντολάζος είναι συνώνυμα πια όλοι ξέρουν πως θα το βρούνε εκεί να τους περιμένει με όρεξη και χαμόγελο.
Οι επιτυχίες του δεν έχουν τέλος και η πορεία του στο πάλκο ξεκινάει από πολύ νωρίς στις αρχές του 90. Όλοι των ξέρουν και δεν είναι περίεργο πως όσοι συχνάζουν στον Κόμβο τον γνωρίζουν πια και προσωπικά αφού είναι απλός και ζεστός.

Κόμβος live Κοντολάζος Πάζης 2023 2023

Το πιο δυνατό σχήμα της σεζόν σας περιμένει για να ομορφήνει τα βράδια σας, από εμάς καλή επιτυχία!

Κόμβος live Κοντολάζος Πάζης ΧΑΡΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το κόμβος live βρίσκεται στην

Κόμβος live Φωτογραφίες

Κόμβος live Video

Toni θερινό κατάστημα κόμβος live ανοίγει τις πύλες του από το Σεπτέμβριο του 2023 για να παιχτεί δύο πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες. Το θέμα Αδαμαντίδη με το Νίκο Ζαζόπουλό. Οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη για αυτή την καινούργια του συνεργασία επειδή ξεκινάει στο λίθινο μαγαζί. Να πούμε το Κόμο / έχει οξύνει πολύ σπουδαίους   καλλιτέχνες το παρελθόν κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και φέτος. Δεν θα το μάθεις μετά τις πολιτισμένες εμφανίσεις οποίες είχε στο πλευρό του Δημήτρη βόιδί στο suite live stage κατεβαίνει Αθήνα για να μας χαρίσει πολύ μεγάλες βραδιές λαϊκές.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE

Ο Θέμης αδαμαντιδης  να πούμε ότι τραγουδάει πολύ μικρή ηλικία από 1415 συνήθη να μαγαζιά έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες. Έχει γράψει δράση δισκογραφία ξεκινάει πόλεμος 90 και συνεχίζει χιλιάδες 10. Δίσκοι όπως Θέμης Αδαμαντίδης χαρά για τον γάμο μα που να πάω το λαϊκό  τραγούδι στα 9 Αυγούστου 2023 φεγγάρια 36 μεγάλες επιτυχίες της εταιρείας αεροπλάνο οστέωσης και άλλα σπουδαία άλμπουμ γίνανε πολλές φορές επιτυχία. Σώμα με σώμα γενικά να σαγαπώ ματωμένα χείλη ζεϊμπέκικα best που περιείχε όλες μεγάλες επιτυχίες τους ως εκείνη περίοδο 2002 γραφτό δίσκο συνήθης ύποπτος 18 μεγάλες επιτυχίες που βρίσκεσαι ξένες επιτυχίες μου να πάω Γουάβελ χρυσές επιτυχίες απόλυτος έρωτας ερωτική διαδρομή φίλη καλωσόρισες κοντά μου κείμενο γιατί σε αγαπάω η φαντασία μου 100%, σαγαπώ δεν τελειώνει νύχτες μια αλήθεια δεν ήσουνα ένα όνειρο τα βοριαδάκια μπορώ να σε αγαπάνε γράψε μου είναι κάποιοι που τους δίσκους οι οποίοι γράψει όλ’ αυτά χρόνια μεγάλο συνθέτη και αναμένεται να ερμηνεύει στον θερινό μαγαζί κόμβος live να πούμε ότι ξεκινάει πολύ σύντομα εμφανίσεις και συγκείμενο από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά και οι δύο καλλιτέχνες δηλώνουν ότι θα δώσουν τα πάντα για να περάσεις.

ΚΟΜΒΟΣ

Ο κόσμος  λεγάμενος στο λαϊκό κοινοβούλιο Ζαζόπουλος όποιος έχει γράψει πολύ σπουδές επιτυχίες των ειδικοτήτων κορυφών ακολούθησε λίθινα μαγαζιά ταπί εμφανίζεται τελευταία χρόνια κυρίως στην περιοχή της Αττικής. Ενώ υπήρχανε και εμφανίσθηκε το καλοκαίρι σε μαγαζιά της περιφέρειας. Ο Θέμης Αδαμαντίδης 1 γνήσια λαϊκή φωνή και σένα Σπουδαίους Καλλιτέχνες Και Στιχουργούς Όπως Ο Μίκης Θεοδωράκης Και Πάρα Πολλοί Άλλοι Μεγάλοι Καλλιτέχνες Μπιθικώτση ΣτοΜητροπάνος Στο Κέντρο Αθηνών Μας Με Τον Μπάση Και Πάρα Πολλά Άλλα Σχήματα. Έχει Εργαστεί Με Την ΕΜΙ Music Και Είχαν Τέσσερα Παιδιά Και Πολύ Μικρές Ηλικίες. Ένας Πολύ Καπνός Καλλιτέχνης Που Παρατώ Μεγάλης Ηλικίας Του Δε Σταματά Να Ξεσηκώνει Τον Κόσμο.Μαγαζί Ανοίγει Τις Πύλες Του Και Σας Περιμένει πολύ φιλικές τιμές για τον στενόμαγαζί τίμες ξεκινάνε από 140 € ανά τέσσερα άτομα ενώ δύο μορφών στα 120 ανά έξι έχουμε για φοιτητές ανέργους με την ύπαρξη κάποιου βιβλιαρίου υπάρχουν υπάρχει και το ποτό θα είναι 15 € το άτομο το πρώτο είναι το δεύτερο πηγαίνει στα 10 € περί μετρικά του μαγαζιού σεstand by.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE 2023

Κάντε κράτηση εγκαίρως ή τηλεφωνικά ή μέσω του site μας για να βρεί ένα τραπέζι για το νυχτερινό σχήμα που όλοι θα αγαπήσουμε. Μία εναλλακτική πρόταση οποία θα έρθω πάνω-κάτω σύγχρονη διασκέδαση των βορείων προαστίων και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει καμιά από τις πίστεις που βλέπουν ότι πολύ βασικό της Αθήνας. 1600 ρε μαγαζί συγχωρητικότητα στημένο για μπουζούκια ένα πολύ σύγχρονο μέρος περιμένω το ανακαλύψετε. Candy Κράτσας εγκαίρως ώστε να βρείτε να σχήμα Κάραζιτς είναι πάρα πολύ μεγάλη. Το μαγαζί αναμένεται να ανοίξει και μεσοβδόμαδα σε εκδήλωση και όχι μόνο. Όμωςlive Θέμης Αδαμαντίδης Νίκο Ζαζόπουλος το σχήμα του χιλιάδες 16 σύντομα κοντά σας.  Ο κόμβος live υποδέχεται φέτος το μοναδικό κεντρικό θέμα Αδαμαντίδη. Στο πλευρό πρόγραμμα δίνει θα βρίσκεται ο Ζαζόπουλος σ’ ένα σχήμα πολύ λαϊκό έκπληξη το οποίο θα χαρίσει αξέχαστες βραδιές επιτυχιών. Το λίθινο σχήμα ξεκινάει πολύ σύντομα κοντά σας περιμένω το ανακαλύψετε κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά. Ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις τις οποίες είχε την περσινή  χρονιά στον θερινό μαγαζί suite live stage στη Θεσσαλονίκη αλλά και έπειτα στο καραμέλα Θεσσαλονίκη κατεβαίνει Αθήνα για να φέρει τα πάνω-κάτω νυχτερινή διασκέδαση.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Τι μπορεί να πει κανείς για το μεγάλο καλλιτέχνη οποίες έχει εμπνεύσει επίσης επιτυχίες μας έχει ταξιδέψουν μοναδικές φωνές. Τεράστια δισκογραφία από ένα τεράστιο καλλιτέχνη ο οποίος μας έχει ταξιδέψει όλα τα χρόνια μετά με τις επιτυχίες του. Να πούμε ότι πέρσι η χρονιά σε μέσα τα Μαντίδης εμφανιζόταν στον θερινό μαγαζί suite live stage στη Θεσσαλονίκη όπου  σημείωσε πολλά σολντ άουτ κάθε Κυριακή στις εμφανίσεις του. Παράλληλα φανείς όταν στο μαγαζί πρεμιέρα στην Αθήνα με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν μένει παρα κάτι να τσι ασφαλιστεί τραπέζια λίθινο μαγαζί κόπος live το οποίο περιμένω να καλύπτεις μια περιοχή και να μαγαζί πολύ σύγχρονο. Ακριβώς στο κέντρο στο γκάζι τον θερινό μαγαζί ξέρεις πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες παλιότερης σεζόν όπως ο Μαργαρίτης και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι λαϊκοί τραγουδιστές. Να πούμε ότι είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται τον θερινό μαγαζί κόμβους λαϊκή επιχείρηση του Θέμη Αδαμαντίδη οποίος δηλώνει θυσιασμένο για τη νέα του αυτή συνεργασία. Τηλέφωνο κρατήσουν για τον θερινό σχήμα που θα φέρει τα πάνω-κάτω σύγχρονη διασκέδαση Αθήνας το 210 3001256. Κάντε κράτηση εγκαίρως για να βρει να τραπέζια τη μεγάλη πρεμιέρα η οποία αναμένεται πολύ σύντομα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά. Ο Ζαζόπουλος 1 άλλος λαϊκός καλλιτέχνης οποίος θα πλαισιώσει το μεγάλο και με ρεματιές. Έχει φανεί σε πολλές ταινίες πιστής Θεσσαλονίκης και της Αθήνας όλα τα χρόνια και μας έχει αφιερώσει πολύ σπουδαίες βραδιές λαϊκίζουν πολύ χορό και κέφι.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Μεγάλες επιτυχίες του Θέμη Αδαμαντίδη από Ντεράα δισκογραφία του σε ντουέτο με τον Ζουζού Ζαζόπουλό θα ερμηνευτούν σε ομαδικό πρόγραμμα που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Ο κόμπος live να πούμε ότι να μαγαζί χορηγό της 600 ατόμων η ώρα πόσα λεφτά από τις 11 και μετά μπορείτε να κάνετε κράτηση για να βρείτε ένα τραπέζι κάνα παιδάκι μπροστά; Υπάρχουν στάνταρ με ποτό ή ποτό στο μπαρ. Εισοδήματος Μπάρτσα 15 μόλις ευρώ το άτομο ενώ κάθε κατανάλωση οποία γίνεται είναι στα 10 €. Υπάρχουν αντιαισθητικά πακέτα στα 120 € για τα έξι άτομα με την επίδειξη του δυτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. το πρωί αναμένεται να κρατήσει όλη τη χειμερινή σεζόν και μετά τις γιορτές κάθε Παρασκευή Σάββατο. Το πράγμα δεν έχει τελειώσει ακόμα θα παίζουν και άλλοι λαϊκοί καλλιτέχνες δίπλα τους οι οποίοι θα εισαγωγική για το άνοιγμα του προγράμματος. Με πολύ προσιτές τιμές των θερινό μαγαζί σας περιμένει για όλη τη χειμερινή σεζόν και αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση στο κέντρο της Αθήνας το γκάζι κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΚΟΜΒΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το μαγαζί που είναι άνοιξη και ενδιάμεσες ημέρες για εκδηλώσεις ένα θάνατο και συορταστική περίοδο όλοι σήμερα στις γιορταστικές. Καλύτερο μαγαζί όπως live την περσινή σεζόν φιλοξενούσε ένα μεγάλο καλλιτέχνη του Γιώργου Μαργαρίτη. Μεγάλος  καλλιτέχνης σημείωσε απανωτά sold out Μίλα θάλασσα του κόσμου να έρχεται να απόλαυσε παγωτά το μεγάλο καλλιτέχνη και Τσάμηδες επιτυχίες του όπως οι κύριε 33 και πάρα πολλά γνωστά τραγούδια που τον καταξίωσαν σαν ένας μεγάλος καλλιτέχνης όλ’ αυτά χρόνια. Μετά από μια αλλοτριωμένη σεζόν κράτησε σχεδόν ένα χρόνο οι δύο πλευρές η επιχείρηση Alex Θέμης Αδαμαντίδης όσα τα χέρια και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη έναρξη. Καλλιτέχνης δηλώνει και αυτός πάρα πολύ ευχαριστημένος και τουςιασμένος για τη συνεργασία την καινούργια και των διαφόρων κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλο. Η επιχείρηση περιμένει να εξυπηρετήσει με ένα πολύ ζεστό ποσοτικό RT εξυπηρετήσει καθαρά ποτά συνθέτουν ένα μαγαζί το οποίο είναι ιδανικό για να κάνετε γυναίκες εκδήλωση το μπάτσελορ ή οποιαδήποτε κρατήσεις και παρέα σας. Οικονομικές τιμές για όλους κάπως καιροί είναι δύσκολοι και να πρόγραμμα πολύ μαλακτικό από το θύμισέ μας ειδοποιήσουν δεν συμβεί σωστά χρονιάς πολύ μεγάλες επιτυχίες. Ή εναλλακτικά στο  ίδια φορτικά μέσα από το site μας το δύο στο κανω κράτηση στο βγαίνω έξω όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για το νυχτερινό μαγαζί με online κράτηση άμεσα και δωρεάν.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερινα Λιολιου Θεσσαλονίκη Ιφιγένεια Live 2023

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Σαββάτο 23:00 , Κυριακή 21:00 Η Κατερίνα Λιολίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 έως το... Περισσότερα...

w-club

Πέγκυ Ζήνα Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 2023 W θεσσαλονικη

Πληροφορίες: Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου 2023 Ημέρες : Παρασκευή & Σάββατο Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310626571 Τιμή φιάλης απλή: 170 ευρώ / 4 άτομα 240... Περισσότερα...

myna

Myna Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Χρήστος Χολίδης Σταν

Το Myna Club βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη γνωστή περιοχή των Λαδάδικων. Πρόκειται για έναν μοναδικά ανακαινισμένο χώρο που περιμένει να... Περισσότερα...

Search
Search

Δεκέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση