Καφενέων Κουρούμπελο Παραλία Σαλαμίνας Εστιατόριο Αθήνα

kafeneon-kouroubelo-estiatorio-athina

Το Καφενέων Κουρούμπελο έχει για σύνθημα του “το ταξίδι στον χρόνο”. Όλα μέσα στο εστιατόριο είναι παλιά και πολλά από αυτά είναι αντίκες.
Η διακόσμηση του χώρου άλλωστε επικεντρώθηκε σε αυτό καθώς οι αρχιτέκτονες ήθελαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον, στο οποίο οι επισκέπτες θα έρχονται σε επαφή με την  παλιά Αθήνα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όσοι επισκέπτονται το εστιατόριο Καφενέων Κουρούμπελο
εισπράττουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Βέβαια, ο χώρος στον οποίο στεγάζεται το εστιατόριο είναι ανακαινισμένος.

Στο Καφενέων Κουρούμπελο οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν ντόπια κρέατα, τα οποία έρχονται κατευθείαν από την πόλη της Καστοριάς. Αυτός είναι  και ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο γευστικά.

Όσον αφορά βέβαια τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για την παρασκευή των γευμάτων οφείλουμε να αναφέρουμε πως είναι από την Κρήτη. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα εστιατόριο που βασίζεται στις παραδόσεις και η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη.

Το Καφενέων Κουρούμπελο αποτελεί για πολλούς το στέκι τους. Οι τιμές άλλωστε του εστιατορίου είναι τόσο φιλικές που μπορείτε να το επισκέπτεστε καθημερινά.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην Παραλία της Σαλαμίνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Για να ξεφύγετε από τα πανομοιότυπα εστιατόρια της Αθήνας επισκεφθείτε το Καφενέων Κουρούμπελο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση