Φοιτητική Κρουαζιέρα στο Αιγαίο

krouaziera-eikones

Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή για κρουαζιέρες.  Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα εκδρομικά πακέτα είναι πολλά με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στα γούστα σας αλλά και στις διαθέσιμες ημέρες. Η τριήμερη φοιτητική κρουαζιέρα περιλαμβάνει την επίσκεψη σας στην Μύκονο, στο Κουσάντασι, στην Πάτμο, στο Ηράκλειο και στην Σαντορίνη.
Εν συνεχεία, αξίζει να σημειώσουμε πως μπορείτε να επιλέξετε και την τετραήμερη φοιτητική, κατά την διάρκεια της οποίας θα επισκεφθείτε το Λαύριο, την Σύρο, το Τσεσμέ, την Κω, το Μπόντρουμ και την Σαντορίνη.
Οι κρουαζιέρες μας απευθύνονται σε όλους τους φοιτητές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Εν συνεχεία, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως όλες οι κρουαζιέρες πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο το οποίο διαθέτει καφετέρια, εστιατόριο, πισίνα και φυσικά club. Κάθε βράδυ το κέφι φθάνει στα ύψη και ο χορός δεν σταματάει ούτε για ένα λεπτό.
Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η κρουαζιέρα θα σας μείνει αξέχαστη καθώς πέρα από όλα τα άλλα θα γνωρίσετε καινούργια μέρη και οι εικόνες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις κρουαζιέρες που διοργανώνουμε αλλά και για τα πολύ οικονομικά μας πακέτα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση