ΕΡΑΤΩ ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

ERATWAITHOYSADEKSIWSEWN

Tο κτήμα δεξιώσεων ΕΡΑΤΩ είναι τοποθετημένο στην περιοχή της Βαρυπόμπης και έχει εύκολη πρόσβαση και εντοπισμό απο τους καλεσμένους σας.Αποτελεί ιδανικό προορισμό για την οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης.Το κτήμα παρέχει φιλόξενο χώρο  και εξαίρετη αισθητική διακόσμηση, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό και κομψό περιβάλλον που απαιτεί αυτή η ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας.Διαθέτει μεγάλη καταγάλανη πισίνα και καταπράσινες εκτάσεις με φυτά, λουλούδια , δέντρα και γκαζόν. Ο εξωτερικός χώρος του κτήματος είναι ευρύχωρος και έχει χωρητικότητα ως και 500 ατόμων.

Στο κτήμα γάμου ΕΡΑΤΩ, το μενού το αναλαμβάνουν  έμπειροι σεφ που δημιουργούν εξαίρετα πιάτα σύμφωνα με τις δικές επιλογές και γεύσεις.Το σέρβις είναι άψογο απο τους έμπειρους στο αντικείμενο σερβιτόρους.Ο ανθοστολισμός, τα σερβίτσια,τα λευκά τραπέζια και καρέκλες, η καθαριότητα  η διακόσμηση του κτήματος, αποτελούν προτεραιότητα και διαμορφώνονται ανάλογα με τα δικά σας γούστα.Επίσης παρέχει αν το επιθυμείτε κάλυψη της δεξίωσης απο έμπειρους φωτογράφους και καμεραμαν .Επιπλέον αναλαμβάνει την εξασφάλιση του γαμήλιου αυτοκινήτου ώστε όλα να είναι οργανωμένα και εσείς να απολαύσετε αυτήν την μοναδική στιγμή της ζωής σας χωρίς άγχος και ατυχήματα.

Το κτήμα γάμου ΕΡΑΤΩ αποτελεί ιδανικό και με άψογη αισθητική μέρος για την τέλεση της γαμήλιας δεξίωσης, αφήνοντας εσάς και του καλεσμένους σας άκρως ικανοποιημένους.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση