ΕΜΠΑΤΗ NORTH ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
4/5 - (1 vote)

Στο Εμπατή North Live  θα ξεκινήσεις ο Θέμης Αδαμαντίδης και πάλι, με τις εμφανίσεις να πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Εμπάτη North Τιμές

Ανοιχτά: Παρασκευή και Σάββατο

Τιμή φιάλης κανονική 130/4

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Τηλέφωνο Κράτησης

Τηλέφωνο κρατήσεων :  2103001256, 6978469465

Live Stage Διαθέσιμες μέρες  Τιμή Εισόδου

Τιμή φιάλης κανονική 150/4 ,

ΕΜΠΑΤΗ North Live Stage Ώρα προσέλευσης

Ώρα 23:15

North Live Stage ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ Πρεμιέρα

Η διαμόρφωση του χώρου έχει διαμορφωθεί με τον πιο ιδανικό τρόπο και έτσι όλα τα τραπέζια έχουν πρόσβαση στην σκηνή. Ακόμη, το ευγενικό προσωπικό θα βρίσκεται πάντα στο πλάι σας για να σας εξυπηρετεί.

  Εμπάτη North video – Live

North Live Stage ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Το Εμπατή North είναι στην γέφυρα Βαρυμπόμπης στο 18ο χιλιόμετρο στην Νέα εθνική οδού Αθηνών Λαμίας

Εμπατή North Ώρα προσέλευσης

Στο Εμπατή North η ώρα προσέλευσης / ώρα που πρέπει να είστε εκεί αν έχετε κράτηση είναι 23:30

Εμπατή North ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κρατήσεις και πληροφορίες για την τιμή φιάλης για το Εμπατή North τηλεφωνήστε στο 2103001256 , 6978469465 whats up

Εμπατή North Κράτηση

Στο κέντρο διασκέδασης Εμπατή North  θα εμφανίζεται το νυχτερινό σχήμα Κωστόπουλος Στάμος για την φετινή χειμερινή σεζόν 2023 2023 όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για κανονική τιμή φιάλης και για φοιτική τιμή φιάλης άν είστε φοιτητής

Στο εμπατή north live stage θα πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του ο λατρεμένος έλληνας λαϊκός ερμηνευτής Χάρης Κωστόπουλος. Στο πλευρό του τη φετινή χειμερινή σεζόν θα βρίσκεται η εκρηκτική Χρύσπα. Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει συνεργαστεί και την περσινή σεζόν με το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο και η επιτυχία ήταν τεράστια. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τη φετινή σεζόν καθώς ο Χάρης Κωστόπουλος με τη Χρύσπα είναι βέβαιο πως το δημιουργήσουν ένα από τα πιο καυτά δίδυμα και η συνεργασία τους θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα.

Εμπατή North Adamantidis

Η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται καθώς έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους έλληνες λαϊκούς καλλιτέχνες με μακρά εμπειρία στη μουσική και στις πίστες της Αθήνας της Θεσσαλονίκης ακόμη και με πολλές συναυλίες στο εξωτερικό σε Αμερική και Γερμανία. Είναι γνωστό πως ο Χάρης Κωστόπουλος έχει γράψει στίχους και τραγούδια για πολλούς αξιόλογους έλληνες ερμηνευτές γι’ αυτό και είναι αγαπητός τόσο ως μουσικός αλλά κυρίως ως τραγουδιστής.

Με το ταλέντο του και την ενέργεια του έχει αποδείξει πως μπορεί να ξεσηκώσει το κοινό με το μουσικό πρόγραμμα που παρουσιάζει σε κάθε του εμφάνιση. Οι θαυμαστές του τον αγαπάνε ιδιαίτερα για το λαϊκό ρεπερτόριο που διαθέτει και τις αμέτρητες επιτυχίες που έχει χαρίσει στην ελληνική μουσική βιομηχανία γι’ αυτό το λόγο τον εκτιμά ιδιαίτερα και κάθε χρόνο τον ακολουθούν τις εμφανίσεις του σε οποιοδήποτε μαγαζί και αν εμφανίζεται.

Η καριέρα του ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία καθώς ο ίδιος μαζί με τα αδέρφια του ξεκίνησαν την επαφή με τη μουσική μαθαίνοντας μπουζούκι. Αυτό όμως που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους έλληνες καλλιτέχνες είναι ότι ο Χάρης Κωστόπουλος από την αρχή της καριέρας του και κατά τη διάρκεια της πορείας του στη μουσική διατηρεί χαμηλό προφίλ επίσης είναι χαρακτηριστική η επαφή που έχει με το κοινό και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή καθώς δίνει το 100% του εαυτού του ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του. Γι’ αυτό το λόγο ο Χάρης Κωστόπουλος όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.

empati  North

Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του με πολλά γνωστά και μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Για την φετινή σεζόν και τη συνεργασία του με τη Χρύσπα δηλώνει πανέτοιμος και ενθουσιασμένος. Η Χρύσπα όση η μόνη κυρία του σχήματος θα ξεχωρίσει στο μουσικό σχήμα καθώς διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και εξαιρετική φωνή. Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο εμπατή north live stage έχει ανανεωθεί και ανακαινιστεί πλήρως για τη συνεργασία αυτή.

Το   μαγαζί διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα καθώς μπορεί να φιλοξενήσει στο χώρο του πολύ κόσμο. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα εξαιρετικά διαμορφωμένος έτσι ώστε όλα τα τραπέζια να έχουν πρόσβαση στη σκηνή. Ακόμη η διακόσμηση που έχει το νυχτερινό κέντρο είναι αξιοζήλευτη καθώς την έχουν επιμεληθεί πολύ γνωστοί διακοσμητές της πρωτεύουσας. Είναι βέβαιο πως κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος από την άριστη εξυπηρέτηση που διαθέτει το μαγαζί από το ροσωπικό που θα βρίσκεται πάντα εκεί για την άμεση ικανοποίηση και εξυπηρέτησή του κοινού.

Το νυχτερινό μαγαζί βρίσκεται στα βόρεια προάστια κοντά στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης μπουζουκια θεσσαλονικη  και είναι γνωστό πως στην πίστα του έχει φιλοξενήσει μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του ελληνικού Λαϊκού ρεπερτορίου. Κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα που έχουν καταξιωθεί στην ελληνική μουσική βιομηχανία και έχουν πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο των βορείων προαστίων εμπατή north είναι ο Αντύπας, η Άντζελα Δημητρίου, ο Πέτρος ίμβριος, ο Σπύρος Σπυράκος, η Χαρά Βέρρα, ο Γιώργος Δασκουλίδης και πολλοί άλλοι. Φέτος το χειμώνα λοιπόν το μαγαζί έρχεται ανανεωμένο για να χαρίσει μία μαγική σεζόν και ένα μοναδικό χειμώνα στους θαυμαστές του Χάρη Κωστόπουλου.

Εμπατή North Χριστοδουλόπουλος

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποτελεί τον νούμερο ένα λαϊκό τραγουδιστή εμπατη Northγια πολύ κόσμο. Στον χώρο τς μουσικής βιομηχανίας βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια και οι θαυμαστές του, του είναι πιστοί όλο αυτό το διάστημα.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε το τραγούδι από μ ικρή ηλικία και όλοι τότε μιλούσαν για ένα νέο ταλέντο, το οποίο στην πορεία ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο. Ο καλλιτέχνης αυτό έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες, οι οποίες του έδωσαν όλες τις απαραίτητες εμπειρίες ώστε να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.
Επιπλέον,ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έχει ερμηνεύσει το “Το προσκλητήριο”, το “Όσοι αγαπάνε”, το “Όσοι είναι αισθηματίες” και άλλα. Στο νυχτερινό κέντρο Εμπατή North Live Stage θα τον απολαύσουμε να τραγουδάει αυτά και πολλά ακόμη μουσικά κομμάτια.

North live stage adamantidis

Το κέφι κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου θα φτάνει στα ύψη και ο χορός δεν θα σταματάει ούτε λεπτό. Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Μάκης  Χριστοδουλόπουλος διαθέτει και εξαιρετική σκηνική παρουσία, η οποία σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητηΣτο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας τη φετινή χειμερινή σεζόν εμπατή north θα είναι οικοδεσπότης ο Χάρης Κωστόπουλος. Ο λατρεμένος λαϊκός ερμηνευτής συνεργάστηκε και την προηγούμενη σεζόν με το συγκεκριμένο μαγαζί. Την ερχόμενη σεζόν θα συνεργαστεί και πάλι με το εμπατή north live stage και εδώ α βρίσκεται και πάλι για ολόκληρη τη χειμερινή σεζόν παρέα με τη Χρύσπα όπου θα πραγματοποιούν τις εμφανίσεις τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο.Η συνεργασία του χάρη Κωστόπουλου με το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο την περσινήσεζόν ήταν εξαιρετική και γι’ αυτό το λόγο η συνεργασία αυτή ανανεώθηκε και για την ερχόμενη σεζόν με την επιτυχία να θεωρείται αναμενόμενη και προδιαγεγραμμένη. Ο Χάρης Κωστόπουλος και η Χρύσπα υπόσχονται να δημιουργήσουν ένα από τα πιο ανατρεπτικά σχήματα της φετινής χειμερινής σεζόν. Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο εμπατή north είναι από τα πιο αγαπημένα νυχτερινά στέκια της πρωτεύουσας. Ο Χάρης Κωστόπουλος υπόσχεται κάθε βράδυθα πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του να εκτοξεύει το κέφι στα ύψη.

North live stage Θέμης Αδαμαντίδης 2023 218

Είναι σίγουρο πως με το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο Χάρης Κωστόπουλος εμπατη North και η Χρύσπα όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού θα ξεσηκωθούν και τα τραπέζια θα γεμίσουν από κόσμο που χορεύει καθώς όλοι που θα βρίσκονται εκεί θα είναι λάτρης της λαϊκής κίνησης μουσικής. Το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας εμπατή Νορθ διαθέτει άριστη διακόσμηση καθώς το χώρο έχουν αναλάβει να διακοσμήσουν αξιόλογοι διακοσμητές έτσι ώστε ο χώρος να είναι ιδανικός και όλα τατραπέζια να έχω πρόσβαση στη σκηνή. Επίσης αξίζει να σημειωθεί η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού που θα βρίσκεται πάντα εκεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Στην πίστα του νυχτερινού αθηναϊκού κέντρου έχουν εμφανιστεί πάρα πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες και έχουν αφήσει το στίγμα τους με τις εμφανίσεις τους κάποιοι απ’ αυτούς είναι ο Αντύπας η Άντζελα Δημητρίου ο Χάρης Κωστόπουλος ο Τζανής και πολλοί ακόμη. Το νυχτερινό κέντρο εμπατή Νορθ βρίσκεται στη διεύθυνση 18ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό ΑθηνώνΛαμίας στη γέφυρα Βαρυμπόμπης.

Ο Χάρης Κωστόπουλος και η Χρύσπα με τη συνεργασία τους και τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν στο μαγαζί των βορείων προαστίων θα δημιουργήσουν ένα τα πιο εκρηκτικά μουσικά σχήματα της φετινής χρονιάς. Το νυχτερινό κέντρο εμπατή Νορθ βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αθήνας και αποτελεί το απόλυτο νυχτερινό κλαμπ της πρωτεύουσας καθώς έχει φιλοξενήσει κάποιο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

North live stage

Ο Χάρης Κωστόπουλος πέρυσιεντυπωσίασε εμφανιζόμενος στο εμπατή Νορθ και φέτος αναμένεται να ξανακάνει το ίδιο. Ο Χάρης Κωστόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο λαϊκό κοινό καθώς έχει χαρίσει σε όλους μας αμέτρητες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και εμφανίσεις που έχουν μείνει αξέχαστες.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει γεννηθεί στην Αριδαία Πέλλας και προέρχεται από μουσική οικογένεια καθώς και τα αδέρφια του γνωρίζουν μουσική και μαζί ξεκίνησαν να μαθαίνουν μπουζούκι απόπολύ μικρή ηλικία. Είναι γνωστό επίσης πως έχει γράψει στίχους αλλά και τραγούδια για πολύ γνωστούς καλλιτέχνες κάποιοι απ’ αυτούς είναι ο Λευτέρης Πανταζής. Από την αρχή της καριέρας του λοιπόν το ταλέντο του ήταν αδιαμφισβήτητο και η επιτυχία του ήταν φυσικά αναμενόμενη. Ο Χάρης ωστόπουλος έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με τις εμφανίσεις του οδηγείτε κέφι στα ύψη καθώς έχει αποκτήσει σε όλη τη χώρα πάρα πολλούς φανατικούς θαυμαστές που σε όλους του τις εμφανίσεις γεμίζουν τα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζεται. Επίσης έχει εμφανιστεί και έχει πραγματοποιήσει πολλές συναυλίες και στο εξωτερικό σε περιοχές που υπάρχουν ομογενείς και θαυμαστές που τον αγαπούν και παρακολουθουν την πορεία του.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερινα Λιολιου Θεσσαλονίκη Ιφιγένεια Live 2023

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Σαββάτο 23:00 , Κυριακή 21:00 Η Κατερίνα Λιολίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 έως το... Περισσότερα...

w-club

Πέγκυ Ζήνα Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 2023 W θεσσαλονικη

Πληροφορίες: Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου 2023 Ημέρες : Παρασκευή & Σάββατο Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310626571 Τιμή φιάλης απλή: 170 ευρώ / 4 άτομα 240... Περισσότερα...

myna

Myna Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Χρήστος Χολίδης Σταν

Το Myna Club βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη γνωστή περιοχή των Λαδάδικων. Πρόκειται για έναν μοναδικά ανακαινισμένο χώρο που περιμένει να... Περισσότερα...

Search
Search

Δεκέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση