ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΝΔΗ

OIKONOMOPOYLOSVANDHMOYSIKANEA

  Το πιο λαμπερό και επιτυχημένο σχήμα της Αθηναϊκής νυχτερινής ζωής, o Νίκος Οικονομόπουλος και η Δέσποινα Βανδή ,βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Μετά από πέντε χρόνια οι δυο τραγουδιστές συναντήθηκαν στην πίστα του <<FEVER>> με μεγάλη επιτυχία και γι αυτό αποφάσισαν να την επεκτείνουν και στην συμπρωτεύουσα. Τα υπέροχα και πολυαγαπημένα τραγούδια των δυο καλλιτεχνών και η μοναδική διασκέδαση που προσφέρουν, θα είναι σε θέση να απολαύσουν οι Θεσσαλονικείς στην πίστα του νυχτερινού κέντρου <FIX>>.

Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 13 Μαρτίου, κατά την οποία η διασκέδαση έπιασε κόκκινο και το κοινό απόλαυσε το καλλιτεχνικό δίδυμο μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ χορό και τραγούδι. Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα αποτελεί σημαντικό παράγοντα ιδίως στους καιρούς μας. Τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Δέσποινα Βανδή, αυτή τη φορά ολοκληρώνει η εκθαμβωτική παρουσία της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Μια μοναδική εμπειρία που δε θα θέλαμε να τελειώσει, καθώς οι εμφανίσεις θα διαρκέσουν λίγες μόνο εβδομάδες. Ατελείωτο κέφι, χορό και φυσικά τραγούδια των αγαπημένων μας καλλιτεχνών , σας περιμένουν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης <<FIX>>.Η συνεργασία Βανδής και Οικονομόπουλου θεωρείται ανεπανάληπτη για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης καθώς αποτελούν αγαπημένους καλλιτέχνες στη βόρεια Ελλάδα. Τα βράδια είναι μονόδρομος που οδηγούν στο <<FIX>>. Καλή σας διασκέδαση.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση