Χαρούλα Αλεξίου Live που τραγουδάει εμφανίζεται

haris-alexiou-eikones

Χαρούλα Αλεξίου Live

Η Χαρούλα Αλεξίου είναι από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Βρίσκεται στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας εδώ και πολλά χρόνια και μας έχει χαρίσει τραγούδια αλλά και εμφανίσεις που έχουν αφήσει εποχή. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως οι συνεργασίες της Χαρούλας είναι όλες πολύ σημαντικές. Τα ονόματα με τα οποία έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή είναι τα πιο δημοφιλή του Ελληνικού πενταγράμμου.

Χαρούλα Αλεξίου Άνοδος Live

Εν συνεχεία, αξίζει να τονίσουμε πως η Χαρούλα Αλεξίου έχει εμφανιστεί στην σκηνή των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Πριν από λίγο καιρό η ερμηνεύτρια έδωσε μοναδικές μουσικές παραστάσεις στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, Άνοδος Live. Οι επισκέπτες κάθε βράδυ ήταν πολλοί και η Χαρούλα τους διασκέδαζε αλλά παράλληλα τους συγκινούσε με τα τραγούδια της.

Χαρούλα Αλεξίου Στίχοι

Επιπροσθέτως, είναι χρήσιμο να τονίσουμε πως η ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει στο ενεργητικό της περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους. Τα τραγούδια των δίσκων είναι ιδιαίτερα αγαπητά στον κόσμο διότι είναι βγαλμένα από την ίδια την ζωή. Βέβαια και οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι αποδεικνύοντας την μεγάλη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο της ερμηνεύτριας. Από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Χαρούλα είναι το “Θεός αν είναι”, το “Ένα φιλί”, το “Καίω εσένα” και άλλα.

Χαρούλα Αλεξίου video

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση