ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

AINIKOLASESTIATORIO

Ο ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ είναι ένα κομψό εστιατόριο και βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας.Σε αυτόν τον χώρο,οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης και το απρόσωπο περιβάλλον δεν έχουν θέση,παρά μόνο η χαλάρωση, η άνεση και το οικειότητα.Υλικά άριστης ποιότητας,παρασκευάζουν τα πιο νόστιμα και gourmet πιάτα,σε μια ποικιλία ορεκτικών ,σαλατών και κυρίως πιάτων.
Ο χώρος του εστιατορίου ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ έχει σχεδιαστεί απο την αρχιτέκτονα Καράλη Ισμήνη και έχει minimal διακόσμηση και κυριαρχεί το λευκό χρώμα και το ξύλο που προσδίδει ζεστασιά.Χρώματα γήινα και φυσικό φως, δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέσα στην θορυβώδης πόλη της Αθήνας.

Το ευγενικό προσωπικό είναι πάντοτε στη διάθεσή σας,έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.Όλες οι συνταγές των πιάτων προέρχονται απο την Μεσογειακή κουζίνα και κυρίως απο την Ιταλία, όπου τα ζυμαρικά και οι πίτσες παίζουν κυρίαρχο ρόλο.Γεστικά πιάτα και μεγάλη ποικιλία εκλεκτών κρασιών, σας υπόσχεται το εστιατόιο ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ στην περιοχή της Καλλιθέας, μακρυά απο την ενοχλητική φασαρία της πόλης και κοντά στην χαράρωση και στην άνεση του όμορφου χώρου.

Άψογο σέρβις, ευχάριστο περιβάλλον και ποιοτικά ορεκτικά και κυρίως πιάτα, θα βρείτε σε αυτό το κομψό και σύγχρονο εστιατόριο.Καλή σας απόλαυση.

ΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Διεύθυνση: Συγγρού 156, Αθήνα 176 71
Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά: 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση