ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ
4.75 4 votes

ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

Ο Νίκος Βέρτης ξεκινάει τη συνεργασία του με το κατάστημα ΥΤΟΝ Βερτης το κρύο βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη 38 τη φετινή σεζόν του 2016 με 2017. Ύστερα από τις πάρα πολύ πετυχημένη εμφάνιση τις οποίες έχει ο Νίκος Βέρτης στο κατάστημα όραμα live στη Θεσσαλονίκη ξεκινάει αυτή τη φορά τη συνεργασία του με τον υποκατάστημα ΥΤΟΝ Βερτης το οποίο είναι ένα καινούργιο μαγαζί χωρητικότητας 2000 ατόμων και και αναμένεται να μας κρατήσει ζεστή στις νύχτες μας για όλο το χειμώνα του 2016 με 2017.

YTON VERTIS

yton-vertis-nikos-2016-2017-petrou-ralliΝα ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα θα ξεκινήσει από τις 16 Δεκεμβρίου και ο Νίκος Βέρτης αναμένεται να μας ξεσηκώσει με τις τεράστιες επιτυχίες του στο ΥΤΟΝ Βερτης . Πολύ μεγάλης επιτυχίας του παρελθόντος αναμένουμε να ακούσουμε στον θερινό κατάστημα το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τα υπόλοιπα σχήματα της Αθήνας αντιθέτως θα πρωταγωνιστεί στη φετινή σεζόν με πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη επί σκηνής. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τον Βέρτη και τη μεγάλη πρεμιέρα στο νυχτερινό κατάστημα ποιητών. Παραμένουν από πολύ σπουδαίες επιτυχίες όπως το θέλω να με νιώσεις πολύ από το να βραδιάζει κάνεις ένα αστέρι κοντά σου και πάρα πολλές άλλες μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε κι εγώ τραγουδήσαμε.

ΙΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ

Από τους μεγαλύτερους έλληνες καλλιτέχνες Νίκος Βέρτης θα τα δώσει όλα επί σκηνής για να ξεσηκώσει τον κόσμο οποίος θα σπεύσει να απολαύσω από κοντά του σπουδαίου καλλιτέχνη. Την περσινή σεζόν ο Νίκος Βέρτης είναι καλό τελικά νυχτερινό κατάστημα κέντρο Αθηνών και τη φετινή σεζόν συνεχίζει στο πάρα πολύ ανανεωμένο και καινούργιο μαγαζί ΥΤΟΝ Βερτης  στην Πέτρου Ράλλη 38.

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 38 ΒΕΡΤΗΣ

υτον βερτης τιμεςΤο μαγαζί ΥΤΟΝ Βερτης θα είναι πολύ μεγάλη χορδή κοντά και μπορεί να εξασφαλίσει εκδηλώσεις bachelor για να περάσετε όμορφα εσείς και παρέα σας. Διαθέτει άνετο πάρκινγκ επί της Πέτρου Ράλλη και ιδιωτικό πάρει η ώρα προσέλευση από τις 11 η ώρα και μετά εννοείται θα πούμε ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί για το νυχτερινό κατάστημα ΥΤΟΝ Βερτης . Στον θερινό κατάστημα όραμα λαϊκό Νίκος Βέρτης πήρε πάρα πολλές φορές παράταση και πήγε πάρα πολύ καλά στο σχήμα το οποίο μονοπώλησε τη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει και τη φετινή σεζόν.

ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ 2017

 ιτον πετρου ραλληΟ Νίκος Βέρτης σ’ ένα σχήμα έκπληξη αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο της Αθήνας που θα έρθει να τον απολαύσει και όχι μόνο και το σίγουρο είναι απλή επιτυχία θεωρείται πάρα πολύ δεδομένη. Και 60 είναι πάρα πολύ σπουδαία σχήματα Νίκος Βέρτης στο παρελθόν ενώ έχει τραγουδήσει-100 θύματα το Ποσειδώνιο το κέντρο Αθηνών του φαντασία και πάρα πολλά άλλα μεγάλα καταστήματα και τώρα στο ΥΤΟΝ Βερτης . Αριθμεί χιλιάδες οπαδούς και θαυμαστές οι οποίοι τον αγώνα σε κάθε του βήμα και πρόσφατα έκανε την περιοδεία των 10 χρονών Νίκος Βέρτης όλη την Ελλάδα. Ένα πολύ κυριλέ μαγαζί το ή τον περιμένει να το ανακαλύψετε με χορδή κοντά πάνω από 2000 άτομα θα γίνει το νέο στέκι της φετινής χρονιάς και ανάμεσα μονοπώλησης του αναφέρουν πως μου. Υπάρχουν μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του Νίκου Βέρτη όλα τα χρόνια έχει γράψει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες που όλοι λίγο πολύ αγαπήσαμε. Ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε τον Αύγουστο δικούς του 102076 στην Ολλανδία και από το 2003 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο που γίνεται πλατινένιος με την ονομασία πολύ απότομα βραδιάζει.

YTON ΒΕΡΤΗΣ 2017-2018 –  ΙΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 38

Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί τον δίσκο 2004 πάμε ψυχή μου βγαίνει καθώς πλατινένιος ενώ συνεχίζονται χιλιάδες πέντε με το δίσκο που περνά τα βράδια μόνος που γενικά τους πλατινένιος. Του 2007 την επόμενη χρονιά ο Νίκος Βέρτης τώρα στο ΥΤΟΝ Βερτης και το φορητό δίσκο μόνο για σένα που γίνεται δύο φορές πλατινένιο; Χιλιάδες εννιά συνεχίζει με τον δικό μου είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τέσσερις φορές πλατινένιος όλα είναι εδώ. Το 2011 δίσκος είμαι μαζί σου γίνεται τρεις φορές πλατινένιος και συνεχίζει το 2013 με το δίσκο πρόταση που είναι πλατινένιος.

YTON ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

YTON-PETROY-RALLI-vertis-athina-2016-2017Το 2015 ο Νίκος Βέρτης γιορτές γραφική του καριέρα δίσκο Νίκος Βέρτης. Έχει προχωρήσει δύο CD singles το 2005 πες το μου ξανά ενώ το 2008 με το δίσκο όνειρο αληθινό. Μεγάλες επιτυχίες παίξαν άσσο τα ραδιόφωνα ο Νίκος Βέρτης τραγούδησε πολλά μεγάλα καταστήματα νυχτερινά της Θεσσαλονίκης της Αθήνας και όχι μόνο με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και έχασε σπουδαία τραγούδια όπως πως περνάς τα βράδια μόνος μου αγάπη εσύ πότε εξηγήσω κάποτε θα δεις τι σε νοιάζει όνειρο κοινόχρηστη πορεία όλα είναι εδώ τον αγαπάω τελειώσαμε και πάρα πολλά άλλα τραγούδια. Πολλές επισκέψεις τα μαλλιά του στο YouTube αριθμούν εκατομμύρια προβολές ενώ έχει να κάνει με πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες το παρελθόν και πάρει πολλά Video awards . Για τον χειμώνα 2017-2018 διασκεδάστε στό ΥΤΟΝ Βερτης .

βερτης που τραγουδαει

Ο Νίκος Βέρτης τραγουδάει για τον χειμώνα και θα εμφανίζεται στο Yton επί της πέτρου Ράλλη 38 .

Βέρτης 2017

Στο κατάστημα Υτον ξεκινάει ο Νίκος Βέρτης τις εμφανίσεις του μετά το νυχτερινό μαγαζί Orama Live που ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του . Ο Νίκος Βέρτης έπειτα από τις άκρως πετυχημένες εμφανίσεις στο κέντρο αθηνών τη περσινή σεζόν του 2016 με 2017 ξεκινάει στο νέο κατάστημα Υτον το οποίο βρίσκεται επί της Πέτρου Ράλλη.

Όλες οι σπουδαίες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε αναμένεται να ακούσουμε στο νυχτερινό μαγαζί Omega καθώς και παλαιοτερες από το μεγάλο καλλιτέχνη ο οποίος αριθμοί πολλούς θαυμαστες. Τραγούδια όπως «αν εισαι ενα αστερι».

YTON ΒΕΡΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ο Νίκος Βέρτης έκανε πρεμιέρα στο ΥΤΟΝ Βερτης στην Πέτρου Ράλλη 38 στις 16 Δεκεμβρίου 2016 στο YTON the Music Show .

YTON ΒΕΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το τηλέφωνο Κρατήσεων για το νυχτερινό κέντρο – μπουζούκια ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ είναι 2103001256 , καλέστε για κρατήσεις και πληροφορίες για τιμές ή τιμή φιάλης και Φοιτητική τιμή .

ΥΤΟΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ  ΤΙΜΕΣ |ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ | ΙΤΟΝ Φιάλης/Μπουκάλι

Στο ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ ΝΙΚΟΣ η Τιμή για την φιάλη/μπουκάλι για το σχήμα Νίκος Βέρτης 2017 είναι:

Σάββατο : Κανονική τιμή : -€ /4 -Άτομα/ Φοιτητική τιμή : 140/6-Άτομα

Κυριακή Κανονική τιμή :  Φοιτητική τιμή : 140/6-Άτομα

ΥΤΟΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ  ΚΡΑΤΗΣΗ – ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 38

Για την άμεση κράτηση στο κέντρο διασκέδασης ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ όπου θα εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για τον χειμώνα 2017- 2018 κάλεστε μας στο τηλέφωνο κρατήσεων 2103001256 .

ΙΤΟΝ – ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ | ΧΑΡΤΗΣ

Το ΙΤΟΝ – YTON ΒΕΡΤΗΣ βρίσκεται στην διεύθυνση Πέτρου Ράλλη 38 όπου θα τραδουδάει ο Νίκος Βέρτης .

ΥΤΟΝ VERTIS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | VIDEO | LIVE

ΥΤΟΝ ΒΕΡΤΗΣ
4.75 4 votes

Related posts:

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465