ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

3OKADESESTIATORIO

Στα παλαιότερα χρόνια, η οκά αποτελούσε μονάδα μέτρησης και μια οκά  αντιστοιχούσε σε 1.282 γραμμάρια.Στις 31 Μαρτίου 1959, αυτό το μέτρο σταμάτησε να ισχύει, παρολ’αυτά όμως το μέτρο αυτό υπάρχει ακόμα και γίνεται χρήση στις συσκευασίες του τσίπουρου, του ούζου και των λοιπών ποτών και ανάλογα με τα γραμμάρια υπάρχουν και οι κατάλληλες ονομασίες όπως:80 γραμμάρια(εικοσιπενταράκι),160 γραμμάρια(πενηνταράκι),320 γραμμάρια(εκατοσταράκι) και 640 γραμμάρια(μισοκάρικο).

Τα δυσβάσταχτα χρόνια με πολέμους, που πέρασε η Ελλάδα και η αναπάντεχη προσφυγιά που επικρατούσε, οι Έλληνες κατάφεραν να παραμείνουν δυνατοί με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο, μέσα σε ταβέρνες και σπίτια, βρίσκοντας αφορμή συνεχώς για την δημιουργία μικρών γλεντιών.
Στο εστιατόριο ΤΡΕΙΣ ΟΚΑΔΕΣ, σκοπός είναι η αναβίωση όλων αυτών των χρόνων, παρέα με νόστιμο φαγητό και εκλεκτό κρασί και τσίπουρο.Η γνήσια ελληνική μουσική δίνει την αίσθηση μιας άλλης εποχής.

Λαχταριστό και ποιοτικό φαγητό προσφέρεται καθημερινά σε αυτό το στέκι των καλοφαγάδων.Το ευγενικό προσωπικό θα είναι όλη την ώρα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.Ένας μοναδικός χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικές γεύσεις παρμένες απο την ελληνική κουζίνα και ευχάριστο περιβάλλον ντυμένο με πολλές αναμνήσεις την ανυπέρβλητης Ελλάδας.

Διεύθυνση:Αγίας Λαύρας 5, Αιγάλεω 122-44
Ώρες Λειτουργίας:Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 01:00 Σάββατο – Κυριακή 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking:Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση