ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

TOMIKRODHMARXEIOESTIATORIO

  Το ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ αποτελεί ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Ηλιούπολης, πίσω απο το Δημαρχείο. Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τα υπέροχα πιάτα απ όλες τις περιοχές της Ελλάδας και την μεγάλη ποικιλία, καλύπτουν όλες τι επιθυμίες και δημιουργούν νέες. Το γεύμα ή το δείπνο σας συνοδεύεται με ζωντανή μουσική. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η ζωντανή μουσική ξεκινά απο τις 11:30 και κάθε Κυριακή μεσημέρι απο τις 15;30,  ενώ κάθε Πέμπτη υπάρχει διαφορετικό live.

Στο ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ όλα τα πιάτα έχουν γεύση Ελλάδας και όλα τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας , αγνά και εγγυημένα. Ο κατάλογος του εστιατορίου, περιέχει μεζεδάκια, ορεκτικά, σαλάτες, ζουμερά κρέατα της ώρας καθώς και εκλεκτά κρασιά και ποτά.
Ο όμορφος κήπος του εστιατορίου ενδείκνυται για φαγητό και ποτό,για τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου ο καιρός το επιτρέπει.

Επίσης το εστιατόριο αναλαμβάνει την οργάνωση όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων. Όμορφος και κεφάτος χώρος με ζεστό και φιλόξενο κλίμα, μουσική που ανεβάζει την διάθεση και ποιοτικό και λαχταριστό φαγητό, αποτελούν τα χαρακτηριστικά του ΜΙΚΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ στην περιοχή της Ηλιούπολης.Καλή σας όρεξη.

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 12, Ηλιούπολη 163-42
Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη έως Σάββατο 19:00 – 03:00
Κυριακή 13:00 – 22:00
Δευτέρα -Τρίτη κλειστά
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση