Σχολές Χορού Αθήνα

sxoles-xorou-athina

Ο χορός είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις τόσο για την ψυχή όσο και για το σώμα. Η Αθήνα έχει πολλές σχολές χορού, στις οποίες οι συμμετέχοντες μπορούν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να περάσουν όμορφες στιγμές.

Η μουσική ευφραίνει την καρδία και δημιουργεί αίσθημα χαράς και ευεξίας. Ο συνδυασμός της μουσικής με τον χορό καταλαγιάζει κάθε δυσάρεστο συναίσθημα.

Σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας υπάρχουν σχολές χορού. Από τις πιο γνωστές σχολές χορού της Αθήνας είναι το Dance Secrets στον Άλιμο στην οδό Ταξιαρχών 78, το Blaze στην Μεταμόρφωση στην οδό Θεοτοκοπούλου 31, το Claudia’s Dance Project στην Αγία Παρασκευή στην Λεωφόρο Μεσογείων 320 και φυσικά πολλές ακόμη.

Η κάθε σχολή χορού απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης. Στις σχολές αυτές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα για χορούς Latin, Cha-Cha, Rumba, Tango αλλά και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Τα τμήματα που διατίθενται είναι για μικρά παιδιά αλλά και για ενηλίκους. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν και να ανανεωθούν σωματικά αλλά και ψυχικά.

Οι τιμές στις περισσότερες σχολές χορού είναι πολύ καλές δίνοντας με τον τρόπο αυτό σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στον χορό.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση