ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

kanokratisi
3.3/5 - (3 Ψήφοι)

Ώρες Προσέλευσης Παρασκευή 22:00, Σαββάτο 22:00

Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο

Πλάτωνος 64 πάνω από πλατεία ευόσμου

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων – 2310626571

Ρεμπέτικο Σεργιάνι – Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη πρεμιέρα του ρεμπετάδικου, η οποία θα γράψει ιστορία. Στο ρεμπετάδικο σεργιάνι ξεκινάει και πάλι τις εμφανίσεις του ο Αγάθωνας μετά τις περσινές εμφανίσεις της Μαριώς.  Με πολύ ποιοτικό φαγητό ζωντανή μουσική και πίστα για να χορεψετε σε λαικούς και ρεμπέτικους ρυθμούς το σεργιάνι σας περιμένει να το ανακαλύψετε στη περιοχή του ευόσμου Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή Σαββάτο σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τον πάντα ανατρεπτικό αγάθωνα.

Το μαγαζί έχει φιλοξενήσει πολλού καλλιτέχνες στο παρελθόν ενώ παλιά λεγόταν Φούρνος. Μαγαζί με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ρεμπέτικου έχουν περάσει πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες από το μαγαζί . Η τελευταία εμφάνιση της Μαριως στο μαγαζί πήγε πάρα πολύ καλα και πηρε πολλές φορές παράταση εμφανίσεων  καθως ο κόσμος έσπευσε να απολάυσει από κοντα την μεγάλη καλλιτέχνη.

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Video

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Θεσσαλονίκη Εύοσμος Ρεμπετάδικο

Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρουμε πως οι τιμές του μαγαζιού είναι πολύ καλές και προσιτές. Είναι σίγουρο πως ο κόσμος που θα το επιλέγει για την νυχτερινή του διασκέδαση θα είναι πολύς. Εν συνεχεία, αξίζει να τονίσουμε πως το Σεργιάνι θα φιλοξενήσει την φετινή χειμερινή σεζόν έναν από τους  σημαντικότερους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής, την Μαριώ.

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Ρεμπετάδικο 2023

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Εύοσμο βρίσκεται το Ρεμπέτικο Σεργιάνι ρεμπεταδικα θεσσαλονικη. Το Σεργιάνι είναι ένα νέο ρεμπετάδικο, το οποίο σκοπεύει να προσελκύσει πλήθος κόσμου. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως εδώ και μερικά χρόνια, τα ρεμπετάδικα έχουν μεγάλη ζήτηση καθώς ο κόσμος αναζητά την αυθεντική διασκέδαση.  Το γεγονός αυτό συντέλεσε στο να δημιουργηθεί το ρεμπετάδικο Σεργιάνι.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (2 Ψήφοι)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

STAGE LIVE CLUB ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Πανταζής Κοκκίνου ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το stage…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

3/5 - (1 vote)

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση