ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

kanokratisi
3.3/5 - (3 Ψήφοι)

Ώρες Προσέλευσης Παρασκευή 22:00, Σαββάτο 22:00

Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο

Πλάτωνος 64 πάνω από πλατεία ευόσμου

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων – -

Ρεμπέτικο Σεργιάνι – Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη πρεμιέρα του ρεμπετάδικου, η οποία θα γράψει ιστορία. Στο ρεμπετάδικο σεργιάνι ξεκινάει και πάλι τις εμφανίσεις του ο Αγάθωνας μετά τις περσινές εμφανίσεις της Μαριώς.  Με πολύ ποιοτικό φαγητό ζωντανή μουσική και πίστα για να χορεψετε σε λαικούς και ρεμπέτικους ρυθμούς το σεργιάνι σας περιμένει να το ανακαλύψετε στη περιοχή του ευόσμου Θεσσαλονίκης κάθε Παρασκευή Σαββάτο σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τον πάντα ανατρεπτικό αγάθωνα.

Το μαγαζί έχει φιλοξενήσει πολλού καλλιτέχνες στο παρελθόν ενώ παλιά λεγόταν Φούρνος. Μαγαζί με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ρεμπέτικου έχουν περάσει πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες από το μαγαζί . Η τελευταία εμφάνιση της Μαριως στο μαγαζί πήγε πάρα πολύ καλα και πηρε πολλές φορές παράταση εμφανίσεων  καθως ο κόσμος έσπευσε να απολάυσει από κοντα την μεγάλη καλλιτέχνη.

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Video

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Θεσσαλονίκη Εύοσμος Ρεμπετάδικο

Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρουμε πως οι τιμές του μαγαζιού είναι πολύ καλές και προσιτές. Είναι σίγουρο πως ο κόσμος που θα το επιλέγει για την νυχτερινή του διασκέδαση θα είναι πολύς. Εν συνεχεία, αξίζει να τονίσουμε πως το Σεργιάνι θα φιλοξενήσει την φετινή χειμερινή σεζόν έναν από τους  σημαντικότερους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής, την Μαριώ.

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Ρεμπετάδικο 2022

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Εύοσμο βρίσκεται το Ρεμπέτικο Σεργιάνι ρεμπεταδικα θεσσαλονικη. Το Σεργιάνι είναι ένα νέο ρεμπετάδικο, το οποίο σκοπεύει να προσελκύσει πλήθος κόσμου. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως εδώ και μερικά χρόνια, τα ρεμπετάδικα έχουν μεγάλη ζήτηση καθώς ο κόσμος αναζητά την αυθεντική διασκέδαση.  Το γεγονός αυτό συντέλεσε στο να δημιουργηθεί το ρεμπετάδικο Σεργιάνι.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  -

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (4 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση