ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ 2017
4 12 votes

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ 2017

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

posidonio-ploutarxos

Ποσειδώνιο Τηλέφωνο Κρατήσεων

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18
Ανοιχτά Παρασκευή – Σαββάτο
Απλή Φιάλη 160 /4
Φοιτητική φιάλη Παρασκευή 120/6 Σαββάτο 160/6 ,
Τραγουδούν : Πλούταρχος Ζήνα
Τηλέφωνο : 2103001256 , 6978469465 whats up

Γιάννης Πλούταρχος 2017-2018

Ακόμα μία φορά αποφασίζει να τιμήσει τόσο το θρυλικό νυχτερινό κέντρο με την εμφάνισή του όσο και το φανατικό του κοινό. Είναι ένας ιδιαίτερα συμπαθής καλλιτέχνης, πολύ αγαπητός στο κοινό και ο ίδιος το ανταποδίδει στον κόσμο ανταμείβοντάς τον με τις δυναμικές εμφανίσεις του και τα τραγούδια του που χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα συναισθηματικά. Ένας καλλιτέχνης λοιπόν που με τη μουσική του και τους στίχους του μπορεί να διεισδύσει στον ψυχικό σου κόσμο.

ποσειδωνιο μπουζουκια

Posidonio Music Hall 2015
Ο Γιάννης Πλούταρχος, είναι γεννημένος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ένα μικρό χωριό, με το όνομα Μαυρόγια, έξω από τον Ορχομενό. Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Πλούταρχος ζωντανά σε σκηνή, ήταν πριν αρκετά χρόνια σε ένα μικρό μαγαζί στην περιοχή του Κορυδαλλού στην Αθήνα. Aπό την άλλη η Φανή Δρακοπούλου,ελληνίδα στην καταγωγή, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1982 στο Αγρίνιο. Από μικρή ηλικία, αγάπησε πολύ το τραγούδι και ήθελε να αχοληθεί με αυτό. Αυτό όμως βέβαια δεν την εμπόδισε να περάσει και στη Νομική σχολή Αθηνών.  Στα 19 της, έφυγε από το σπίτι της, και πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τα πρώτα βήματα για την καριέρα της.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Τιμές Φιάλης/Μπουκάλι

Στο Ποσειδώνιο η Τιμή για την φιάλη/μπουκάλι για το σχήμα Γιάννης Πλούταρχος είναι:

Παρασκευή : Κανονική τιμή : 160€ /4-Άτομα / Φοιτητική τιμή : 120€/6-Άτομα

Σάββατο : Κανονική τιμή : 160€ /4 -Άτομα/ Φοιτητική τιμή : 160€/6-Άτομα

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ – ΕΝΑΡΞΗ – ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει / η έναρξη / η πρεμιέρα στο κέντρο Ποσειδώνιο 30-9

ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Ο Γιάννης Πλούταρχος για την φετινή σεζόν 2016 2017 θα εμφανίζεται θα τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ποσειδώνιο.

Ποσειδώνιο Ώρα προσέλευσης

Στο Ποσειδώνιο ώρα προσέλευσης / ώρα που πρέπει να είστε εκεί αν έχετε κράτηση είναι 23:00

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κρατήσεις και πληροφορίες για την τιμή φιάλης για το Ποσειδώνιο τηλεφωνήστε στο 2103001256,6978469465

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποσειδώνιο Music Hall Αργυρός Χατζίδου
Ποσειδώνιο Music Hall Αργυρός Χατζίδου

Ποσειδώνιο Πλούταρχος ΧΑΡΤΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το Ποσειδώνιο βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικο

Ποσειδώνιο Πλούταρχος Live

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις νυχτερινές εμφανίσεις του στο μαγαζί Ποσειδώνιο τη φετινή σεζόν του 2016 με 2017 μετά από δύο πετυχημένες ζώνες οποίς διεξήχθη ενώπιον Ποσειδώνος το Ποσειδώνειο ο Γιάννης Πετράκος δηλώνει πάρα πολύ θυσιασμένα για τη νέα συνεργασία η οποία ξεκινάει από τις 2 Σεπτεμβρίου. Στο πλευρό σπουδαίο καλλιτέχνη θα βρίσκεται η Πέγκυ Ζήνα η οποία μετά τις πολύ επιτυχημένες πάνες που και με το Μακρόπουλο στο πολιτεία live club Θεσσαλονίκης κατεβαίνει για να βρει τον Γιάννη Πλούταρχο σ’ ένα σχήμα έκπληξη.

Το μαγαζί κέντρο της λεωφόρου Ποσειδώνος και περιμένετε να καλύψετε κάθε Παρασκευή Σάββατο όλο το χρόνο. Ένα πολύ φιλικό μαγαζί το οποίο έχει διάζωμα και κάτω σε χωρητικότητα 1400 ατόμων περιμένω το ανακαλύψετε. Ο Γιάννης που δεχόταν παραπλήσιες μέρες για την ανανέωση του συμβολαίου στον θερινό μαγαζί και υπόσχεται να δώσει τα πάντα για να περάσει καλά ο κόσμος και θαμώνας του μαγαζιού πήρα την επισκέπτονται. Πολύ σπουδαίες επιτυχίες από το γενικότερο αναμένεται να ακούσουμε σέντρες με την Πέγκυ Ζήνα. Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλύτεροι συνεργάζονται.

Ξανα Τραγούδι Στο Λίθινο Μαγαζί μαζί πριν από δυο σεζόν. Συνεργασία που στέφτηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία κάτι το οποίο θέλουμε να πετύχουμε και άφησε φορά. Από Μόρριγαν Πλούταρχος χιλιάδες θεατές Οπαδούς οι οποίοι τραγουδούν σε κάθε του βήμα οποία τραγουδάει κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο Ποσειδώνειο και αυτό φάνηκε από τον κόσμο οποίος έσπασε να τον δει από κοντά γιατί συνεχίζει εμφανίσεις επίσης στην θερινό μαγαζί. Οι τιμές είναι πάρα πολύ πως δεν τον κόσμο ενώ Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 μισή και μετά το πρόγραμμα κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες. Πολλά τραγούδια χώρο πάνω στην πίστα αλλάζει πάνω στα παιδιά και στα μπαρ συνθέτουν ένα μοναδικό θέαμα στο Ποσειδώνειο και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ας δούμε λίγα λόγια το μεγάλο καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχου ξεκίνησε την καριέρα του σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και σαββατοκύρ ολότητα τις πίστες.

Έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια τα οποία έγιναν πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες. Η καριέρα του μεγάλου καλλιτέχνη μόνο από μεγάλες επιτυχίες μπορεί να κρατηθεί στη. Δύση όπως ο άνθρωπος ο κάτω απ’ τον ήλιο η δύναμη του έρωτα δεν τηλεφώνησε θέλω κόστισε τις ώρες διαφορά εφτάψυχη πόσο πήγα δεδομένα θησαυρός οι μεγάλες επιτυχίες του φωνάζω 10 χρόνια μαζί ότι είναι της ψυχής στιγμές κρυμμένα μυστικά όλα σε σένα τα βρήκα πάει ο καιρός δεν είναι ο αέρας της φιλικής μικρές φωτογραφίες υπήρχαν όρκοι μόνο εσύ Γιάννης Πλούταρχος είναι CD τα οποία γράφει Πουθενά Αυτό Μαθήτρια 14 Γίνανε Πάρα Πολύ Μεγάλες Επιτυχίες Και Κάποια Από Αυτά Ξανάγιναν Επανεκτελέσεις. Εμφανίσεις.

 

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ 2017
4 12 votes

Related posts:

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465