Ούζο στον Πίνακα Άθωνος

ouzo-pinaka-athonos-eikones-1

Ούζο στον πίνακα κράτηση Τιμές

  • Περιοχή Πλατεία Άθωνος κέντρο Θεσσαλονίκη
  • Παρέχει ζωντανή μουσική λαικό ρεμπέτικο με φαγητό
  • Ανοιχτό όλη την εβδομάδα
  • Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και πηγαίνουν κατόπιν τιμοκαταλόγου του μαγαζιού

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίπλα στην φημισμένη Πλατεία Αριστοτέλους, βρίσκεται η Πλατεία Άθωνος. Η Πλατεία αυτή είναι γεμάτη με ταβέρνες και εστιατόρια και κάθε μέρα ο κόσμος που τις επισκέπτεται είναι πολύς.
Από τις πιο γνωστές ταβέρνες είναι αυτή με την ονομασία Ούζο στον Πίνακα. Ο τίτλος προήλθε μετά από πολύ σκέψη και θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι από τους πιο επιτυχημένους. Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην διακόσμηση του μαγαζιού.

Ούζο στον πίνακα

Ο εσωτερικός χώρος είναι μεγάλος και τα τραπέζια είναι τοποθετημένα με τρόπο ώστε οι θαμώνες να απολαμβάνουν το γεύμα τους χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, τα διακοσμητικά στοιχεία κεντρίζουν τα βλέμματα και κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το ξύλο επικρατεί και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πολύ ζεστή. Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να σημειώσουμε πως το μενού του ούζο στον πίνακα είναι πλούσιο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για κάθε πιάτο είναι εκλεκτά. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία παραδοσιακά μεζεδάκια αλλά και εξαιρετικούς ουζομεζέδες.

Ούζο στον Πίνακα Video

Ούζο στον Πίνακα Χάρτης Διεύθυνση

Ούζο στον Πίνακα Facebook

Η ποιότητα είναι αυτή που κάνει την ταβέρνα τόσο ξεχωριστή και είναι αυτή που έκανε το μαγαζί τόσο γνωστό. Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στις φιλικές τιμές του Ούζο στον πίνακα. Η σχέση της ποιότητας των φαγητών και των τιμών είναι άκρως αρμονική.
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση