Ούζο στον Πίνακα Άθωνος

ouzo-pinaka-athonos-eikones-1

Ούζο στον πίνακα κράτηση Τιμές

  • Περιοχή Πλατεία Άθωνος κέντρο Θεσσαλονίκη
  • Παρέχει ζωντανή μουσική λαικό ρεμπέτικο με φαγητό
  • Ανοιχτό όλη την εβδομάδα
  • Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και πηγαίνουν κατόπιν τιμοκαταλόγου του μαγαζιού

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δίπλα στην φημισμένη Πλατεία Αριστοτέλους, βρίσκεται η Πλατεία Άθωνος. Η Πλατεία αυτή είναι γεμάτη με ταβέρνες και εστιατόρια και κάθε μέρα ο κόσμος που τις επισκέπτεται είναι πολύς.
Από τις πιο γνωστές ταβέρνες είναι αυτή με την ονομασία Ούζο στον Πίνακα. Ο τίτλος προήλθε μετά από πολύ σκέψη και θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι από τους πιο επιτυχημένους. Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην διακόσμηση του μαγαζιού.

Ούζο στον πίνακα

Ο εσωτερικός χώρος είναι μεγάλος και τα τραπέζια είναι τοποθετημένα με τρόπο ώστε οι θαμώνες να απολαμβάνουν το γεύμα τους χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, τα διακοσμητικά στοιχεία κεντρίζουν τα βλέμματα και κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το ξύλο επικρατεί και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πολύ ζεστή. Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να σημειώσουμε πως το μενού του ούζο στον πίνακα είναι πλούσιο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για κάθε πιάτο είναι εκλεκτά. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία παραδοσιακά μεζεδάκια αλλά και εξαιρετικούς ουζομεζέδες.

Ούζο στον Πίνακα Video

Ούζο στον Πίνακα Χάρτης Διεύθυνση

Ούζο στον Πίνακα Facebook

Η ποιότητα είναι αυτή που κάνει την ταβέρνα τόσο ξεχωριστή και είναι αυτή που έκανε το μαγαζί τόσο γνωστό. Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στις φιλικές τιμές του Ούζο στον πίνακα. Η σχέση της ποιότητας των φαγητών και των τιμών είναι άκρως αρμονική.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση