ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΗΝΑ 2017
5 1 vote

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΗΝΑ 2017

Νυχτερινα Κέντρα Αθήνα 2016

Δειτε τις διαθέσιμες πίστες Αθήνας με τα σχήματα :

ΘΕΑ LIVE

TEATRO

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

FANTASIA LIVE

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

FRANGELICO

VOX ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

EMPATH NORTH

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CABARET ROMEO

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

ESTATE

4711 ΔΙΟΝΥΣΗΣ

CLUB 22

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

THE BOX CLUB

ACRO CLUB

APOTHEKE

CARAMELA ΚΑΛΙΔΗΣ

ΚΟΜΒΟΣ LIVE

ΦΩΣ LIVE

FEVER

GOTHAM CITY LIVE

Εκεί που το κέφι πάντα βρίσκεται στα ύψη, που η διασκέδαση είναι τρόπος ζωής, εκεί που κανείς δεν κοιμάται και που οι νύχτες μας δεν τελειώνουν… στην αγαπημένη μας Αθήνα κάνουμε την νύχτα μέρα και φέρνουμε τα πάνω κάτω στην νυχτερινή ζωή της πόλης. Υπάρχουν πολλά κορυφαία σχήματα για το 2016, τα οποία ήρθαν για να μας ξεσηκώσουν, και να εκτινάξουν το κέφι ακόμη πιο ψηλά. Σχήματα με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μας έχουν χαρίσει άπειρες νύχτες χορού και απόλυτης διασκέδασης.

Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τα σχήματα και τα μαγαζιά στα οποία εμφανίζονται καθώς και να κάνετε την κράτηση σας σε αυτά. Δεν πρόκειται για κάτι λιγότερο απο τα πιο κορυφαία και πρώτα νυχτερινά κέντρα της πόλης, τα οποία εδώ και χρόνια βρίσκονται ψηλά στην προτίμησή μας για τις νυχτερινές εξορμήσεις, έχουν γίνει στέκια και συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους προσφέροντας μας ακόμη περισσότερες στιγμές κεφιού.

Κατάλληλα εξοπλισμένοι χώροι, ευρύχωροι,με όμορφη διακόσμηση,το πιο έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό,τον καλύτερο φωτισμό και ήχο και με τα μεγαλύτερα ονόματα στην πίστα τους για να μας απογειώσουν.

Το Frangelico με τον Αντύπα, το Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη, το Fantasia live με τον Νότη Σφακιαννάκη, το Club22 με τον Πάνο Κιάμο, το Vox με την Νατάσα Θεοδωρίδου, το Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη, το Διογένης Studio με τον Αντώνη Ρέμο, το 4711 με τον Διονύση Σχοινά,το Εμπάτη North με τον Χάρη Κωστόπουλο, το Apotheke  με την Καίτη Γαρμπή,το Estate με τον Σάκη Ρουβά, η Αυτοκίνηση με τον Στέλιο Ρόκκο, το Caramela με τους Καλίδη και Πανταζή και ο Κόμβος Live είναι μόνο μερικά απο τα μπουζούκια στα οποία μπορείτε να βρεθείτε και να περάσετε καυτές και ανεπανάληπτες νύχτες.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΗΝΑ 2017
5 1 vote

Related posts: