Νέα Σχήματα στη Θεσσαλονίκη 2022

mpouzoukia-thessaloniki

Τα νέα σχήματα στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη είναι πολλά . Στο Voice Live stage ξεκινάει ο μοναδικός Βασίλης Μπατή μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τις πίστες .
Ο Βασίλης Μπάτης μετά από απουσία πολλών χρόνων από τις πίστες της Θεσσαλονίκης. ανεβαίνει για να φέρει τα πάνω-κάτω διασκέδαση της πόλης. Μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις που είχε σε μεμονωμένα μαγαζιά Θεσσαλονίκη και στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης Βασίλη Μπάτης με πολλές νέες επιτυχίες σιωπής είναι υπογεγραμμένες από τον Μιχάλη Τουραντίζδη υπόσχονται να μας ανεβάσουν και να ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Voice live .

Τελευταία φορά προφανέστερη θέλω κατάστημα της Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Μπάτης ήτανε στο sweet στην Καλαμαριά όπου γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο οποίος έσπευσε να απολαύσει από κοντά το μεγάλο σχήμα. ένα άλλο πολύ δυνατό σχήμα που θα ξεκινήσει Θεσσαλονίκη είναι αυτό στα μαμούνια live όπου η Φανή Δρακοπούλου αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω διασκέδαση με τις νέες τις επιτυχίες και αυτή από το 2022 με 2022.
Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες της εμφανίσεις της πρώτη εβδομάδα και πήγε πάρα πολύ καλά το σχήμα και σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Χιλιάδες επισκέπτες έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά του σπουδαίο σχήμα το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ιδανικό μαγαζί για bachelor και κοινωνικές εκδηλώσεις με χωρητικότητα τουλάχιστον 400 με 500 ατόμων. Ένα πολύ δυνατό σχήμα είναι αυτό στις μούσες το οποίο ξεκινάει στις 20 του Σεπτέμβρη. Μετά από αποχή πολλών μηνών στο καλοκαίρι, στο καλοκαιρινό μαγαζί Δήμος μεταφέρονται στην Αγγελάκη και πάλι για να μας κρατήσουνε εφτά στα εφτά ανοιχτό από Δευτέρα έως Κυριακή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση