Λονδίνο Εκδρομές

londino-ekdromes

Το κοσμοπολίτικο Λονδίνο υποδέχεται κάθε χρόνο πλήθος κόσμου, το οποίο θέλει να ανακαλύψει όλη την ιστορία αλλά και τις ομορφιές αυτής της πόλης. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η μεταφορά από και προς το Λονδίνο θα γίνει με αεροπλάνο, έτσι ώστε να μην κουραστούμε από το ταξίδι. Η πρώτη μέρα της παραμονής μας στο Λονδίνο θα είναι γεμάτη ξεναγήσεις αλλά και περιπάτους. Αρχικά, θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το πασίγνωστο αλλά και σήμα κατατεθέν της πόλης Μπιγκ Μπεν, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου αλλά και την τράπεζα της Αγγλίας. Εν συνεχεία, η ξενάγηση μας θα συνεχιστεί στο Βρετανικό Μουσείο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Επιπροσθέτως, είναι απαραίτητο να σημειώσουμε πως το Λονδίνο φημίζεται και για την μεγάλη αγορά που διαθέτει. Η Ρητζετ Στρητ είναι μία λεωφόρος γεμάτη με περισσότερα από 40 καταστήματα. Οι λάτρεις της μόδας είναι βέβαιο πως θα ενθουσιαστούν. Εν συνεχεία, η εκδρομή μας στο Λονδίνο μπορεί να συνδυαστεί και με μία κρουαζιέρα στον Τάμεση, μία εμπειρία που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην έντονη νυχτερινή ζωή της πόλης. Γνωρίστε από κοντά το Λονδίνο και σας εγγυόμαστε πως θα σας μαγέψει, αυτήν η τόσο ξεχωριστή πόλη.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση