Γιώργος Παπαδόπουλος Καίτη Γαρμπή Θεσσαλονίκη

papadopoulos-garmpi-thessaloniki

Δύο από τους πιο αγαπημένους μας κλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις αλλά και τις φωνές τους και να χαρίσουν μαγευτικές νύχτες στους Θεσσαλονικείς.

Κατ’ αρχήν, η Καίτη Γαρμπή είναι από τις πιο δημοφιλής και αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Η πορεία της στον χώρο της μουσικής είναι αξιόλογη και έχει βρεθεί στην σκηνή με πολλούς Έλληνες ερμηνευτές.
Από τις πιο καλές της συνεργασίες είναι με τον Άγγελο Διονυσίου, τον Λευτέρη Πανταζή και άλλους. Οι συνεργασίες αυτές την γέμισαν ευχάριστα συναισθήματα και διάθεση να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά για αυτό που αγαπάει, την μουσική.
Οι επιτυχίες της Καίτης είναι πολλές και τα τραγούδια της πολύ αγαπημένα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί έναν νέο καλλιτέχνη, με διάθεση για δουλειά αλλά και με πολύ καλή φωνή. Τα τελευταία χρόνια έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες. Ο κόσμος τον στηρίζει διότι είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και διότι αυτό που επιθυμεί είναι να προσφέρει όμορφα τραγούδια στους θαυμαστές του.

Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν σε ένα καινούργιο νυχτερινό κέντρο. Εκεί κάθε βράδυ που θα εμφανίζονται θα ξεσηκώνουν τους επισκέπτες και θα τους διασκεδάζουν με τα τραγούδια τους.
Η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα έχουν μαζί ντουέτο, το οποίο θα συγκινήσει όλους όσους επιλέξουν να διασκεδάσουν σε αυτό το νυχτερινό μαγαζί.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση