Γιώργος Παπαδόπουλος Καίτη Γαρμπή Θεσσαλονίκη

papadopoulos-garmpi-thessaloniki

Δύο από τους πιο αγαπημένους μας κλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις αλλά και τις φωνές τους και να χαρίσουν μαγευτικές νύχτες στους Θεσσαλονικείς.

Κατ’ αρχήν, η Καίτη Γαρμπή είναι από τις πιο δημοφιλής και αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Η πορεία της στον χώρο της μουσικής είναι αξιόλογη και έχει βρεθεί στην σκηνή με πολλούς Έλληνες ερμηνευτές.
Από τις πιο καλές της συνεργασίες είναι με τον Άγγελο Διονυσίου, τον Λευτέρη Πανταζή και άλλους. Οι συνεργασίες αυτές την γέμισαν ευχάριστα συναισθήματα και διάθεση να εργαστεί ακόμη πιο σκληρά για αυτό που αγαπάει, την μουσική.
Οι επιτυχίες της Καίτης είναι πολλές και τα τραγούδια της πολύ αγαπημένα.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί έναν νέο καλλιτέχνη, με διάθεση για δουλειά αλλά και με πολύ καλή φωνή. Τα τελευταία χρόνια έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες. Ο κόσμος τον στηρίζει διότι είναι ένας καλλιτέχνης χαμηλών τόνων και διότι αυτό που επιθυμεί είναι να προσφέρει όμορφα τραγούδια στους θαυμαστές του.

Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν σε ένα καινούργιο νυχτερινό κέντρο. Εκεί κάθε βράδυ που θα εμφανίζονται θα ξεσηκώνουν τους επισκέπτες και θα τους διασκεδάζουν με τα τραγούδια τους.
Η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα έχουν μαζί ντουέτο, το οποίο θα συγκινήσει όλους όσους επιλέξουν να διασκεδάσουν σε αυτό το νυχτερινό μαγαζί.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση