ΑΡΓΩ Ρεμπετάδικο Αθήνα

argo-rempetadiko-athina

Στο Περιστέρι, σε μία από τις πιο μεγάλες συνοικίες της Αθήνας, βρίσκεται το ρεμπετάδικο Αργώ. Η πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί εύκολα είτε με την συγκοινωνία είτε με το ιδιωτικό σας όχημα.

Σε απόσταση αναπνοής από το ρεμπετάδικο βρίσκεται η στάση του Μετρό Ανθούπολης-Θηβών.
Πρίν λίγο καιρό οι ιδιοκτήτες του ρεμπετάδικου αποφάσισαν να ανακαινίσουν τον χώρο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του σύγχρονου Έλληνα πολίτη.

Τα τεχνολογικά μέσα τα οποία τοποθετήθηκαν είναι τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη τέλεση του μουσικού προγράμματος. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου.

Τα χρώματα είναι γήινα και όλα τα διακοσμητικά στοιχεία έχουν τοποθετηθεί με περίτεχνο τρόπο. Η ατμόσφαιρα είναι ειδυλλιακή και μας θυμίζει την χρυσή εποχή του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Οι επισκέπτες του ρεμπετάδικου έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του νέου αλλά και παλιού ρεπερτορίου.
Η πολυμελής ορχήστρα αναλαμβάνει κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού μαγαζιού την διασκέδαση όλων των θαμώνων.

Το κέφι γρήγορα φουνώνει και ο χορός σταματάει μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αργώ λειτουργεί από την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή και ο κόσμος που την επισκέπτεται είναι πολύς. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ρεμπετάδικο Αργώ.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση