ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE - Παρασκήνιο live thessaloniki - Ρεμπετάδικο θεσσαλονίκη, 4.6 out of 5 based on 56 rating

Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη

       
( 56 Votes )  

 

παρασκήνιο Live

Παρασκήνιο Live Ρεμπετάδικο

Το Παρασκήνιο Live - (πρώην γλεντί κουλέ) σας περιμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με νέο ανεβασμένο πρόγραμμα και πολύ οικονομικές τιμές. Με ανανεωμένο πρόγραμμα το μεγαλύτερο ρεμπετάδικο της Θεσσαλονίκης υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης σε αυθεντικούς ελληνικούς ρυθμούς παραμένοντας ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της νεολαίας της Θεσσαλονίκης. To παρασκήνιο Live Σταθερά παρέχει δυνατότητες φιλοξενίας χορών σε χαμηλές τιμές.

Το παρασκήνιο live αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις του ρεμπέτικου τραγουδιού και λαϊκού . Με ιστορία πολλών χρόνων το παρασκήνιο live Θεσσαλονίκης κρατάει χαμηλά τις τιμές για όλους και αυξάνει την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Το ρεμπετάδικο παρασκήνιο καθημερινά παρέχει φοιτητικές τιμές για όλους με απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί , ρετσίνα και προσφέρει δωρεάν συνοδευτικά . Παράλληλα με μεγάλη πίστα και πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα μουσικό θα σας εντυπωσιάσει και σίγουρα θα το ξανά προτιμήσετε για την βραδινή σας έξοδο.

Το μαγαζί διοργανώνει εκδηλώσεις για ομάδες , κοινωνικές εκδηλώσεις , σωματεία , σχολικές εκδρομές και παρέχει ειδικές προσφορές σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Πληροφορίες και κρατήσεις για το ρεμπετάδικο παρασκήνιο live Θεσσαλονίκης στο 6978469465 whats up . Περισσότερες πληροφορίες για το μαγαζί όπως φωτογραφικό υλικό , βίντεο και κρατήσεις δείτε παρακάτω.

Παρασκήνιο Live Τιμές

  • Τετάρτη Ladies Night , 5 ευρώ οι γυναίκες το πρώτο το ποτό , 10 με ζεστά ορεκτικά , απεριόριστο κρασί και φρούτα και οι άντρες
  • Πέμπτη Φοιτητική Βραδιά , 10 ευρώ απεριόριστο κρασί ημίγλυκο ή μπρούσκο και ζεστά ορεκτικά με φρουτoσαλάτα
  • Παρασκευή , 10 ευρώ απεριόριστο κρασί ημίγλυκο ή μπρούσκο και ζεστά ορεκτικά με φρουτoσαλάτα
  • Σαββάτο , 15 ευρώ απεριόριστο κρασί ημίγλυκο ή μπρούσκο και ζεστά ορεκτικά με φρουτoσαλάτα
  • Φιάλη 70/5

Παρασκήνιο Live Τηλέφωνο - Κράτηση

  • Τηλέφωνα Κρατήσεων : 6978469465 (whats up)

 

Παρασκήνιο Live Φωτογραφίες :

Παρασκήνιο Live Video :

Παρασκήνιο Live Χάρτης:

 

Θέλετε και άλλες επιλογές σε ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκης ? δείτε περισσότερα στο http://kanokratisi.gr/rempetadika/ ,

Παρασκήνιο Live Ρεμπετάδικο 2013:

Παρασκήνιο live ρεμπετάδικο |kanokratisi.gr Ρεμπετάδικο Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη - Κρατήσεις 6983912111- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - προσφορά η φιάλη 70 ευρώ και μόνο 7 ευρώ το ποτό σας περιμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με νέο ανεβασμένο πρόγραμμα και πολύ οικονομικές τιμές.

kanokratisi.gr Κρατήσεις Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Παρασκήνιο Live

Μοιραστείτε το :