Αθηνών Αρένα Live - Μπουζούκια Αθήνα, 4.3 out of 5 based on 63 rating

Αθηνών Αρένα - Ρεμος - Ροκκος

( 63 Votes )

 

Αθηνών Αρένα

Το σχήμα που σίγουρα αναμένεται να κάνει εντύπωση και να κερδίσει τις προτιμήσεις του κόσμου για τη φετινή σεζόν είναι αυτό του Ρέμος Ρόκκος Φουρέιρα στο Αθηνών Αρένα.

Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη είδη για το μαγαζί και από τις πρώτες εμφανίσεις το μαγαζί είναι sold out. Δύο μεγάλου καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στην πίστα του Αθηνών Αρένα και αναμένεται να ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες που τις αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και τους έχουν αναδείξει από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα μετά από πολύ καιρό και ενώ είχαν προηγηθεί πολύ δυνατές παραστάσεις στην Πολιτεία Θεσσαλονίκη και πιο πριν στο Διογένης Studio στην Αθήνα και στο Θάλασσα το καλοκαίρι . Και στα δυο μαγαζιά που είχε εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος τα έδωσε όλα και ο κόσμος του το ανταπέδωσε με ζεστό χειροκρότημα και πολλά λουλούδια.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει πολύ μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του , με Τόλη Βοσκόπουλο , Σάκη Ρουβά , Βαρδή , Μαρινέλλα , και τόσους άλλους. Διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα τραγουδιών που όλοι και πολλούς πλατινένιους δίσκους. Στο Αθηνών Αρένα και δίπλα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου Θα βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Στέλλιος Ρόκκος προέρχεται από την πολύ δυνατή συνεργασία του με τον Δήμο Αναστασιάδη . Αναμένεται να δώσει πιο ροκ διάθεση με τα τραγούδια του και να ερμηνεύσει τις τόσο αγαπημένες στο κόσμο μπαλάντες . Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Στέλλιου Ρόκκου θα βρίσκεται η Φουρέιρα που θα δώσει ξεχωριστή νότα στο όλα σκηνικό και θα ζεστάνει το κόσμο πριν την έλευση των δυο. Οι κρατήσεις για το Αθηνών Αρένα έχουν ξεκινήσει κανονικά με μεγάλη ζήτηση. Μπορείτε να εξασφαλίσετε τραπέζι στο Αρένα με τηλεφωνική κράτηση στο 210 89 41 620 με αστική χρέωση ή κάνοντας δωρεάν Online κράτηση.

Πληροφορίες Κράτησης Αθηνών Αρένα:

  • Έναρξη: 26-9-2012
  • To Αθηνών Αρένα είναι Ανοιχτά :  Παρασκευή - Σάββατο
  •  Τηλέφωνα κρατήσεων :2118508069 , 6978469465 (whats up)
  •  Διεύθυνση : Πειραιώς 116, Γκάζι
  •  Ώρα προσέλευσης : 22:30 
 
  • Τιμή Απλής Φιάλης : 160 Ευρώ /4 άτομα
  • Τιμή Απλής φοιτητικής  Φιάλης : 130 Ευρώ / 6 άτομα Β θεωρείο ,  
  • Τιμή Απλής φοιτητικής  Φιάλης : 140 Ευρώ / 6 άτομα Α θεωρείο , Πλατεία ,  
  • Τηλέφωνα Κρατήσεων : 2118508069  
  • Κάντε Δωρεάν Online Κράτηση

 Video Αθηνών Αρένα

Χάρτης Αθηνών Αρένα

<- Επιστροφή Μπουζούκια Αθήνα

Αθηνών Αρένα

Σχολιάστε για Αθηνών Αρένα

Μοιραστείτε το :