Ορόσημο Live asprovalta thessaloniki, 5.0 out of 5 based on 7 rating

Orosimo Live Ασπροβάλτα - Πάολα Φωκά

( 7 Votes )
 

Πάολα Φωκά στο Ορόσημο

paola-foka-orosimo

Στις 17-8 για μια και μόνο παράσταση η Πάολα Φωκά θα εμφανιστεί στο Ορόσημο και ετοιμαστείτε να γίνει πανικός στο μαγαζί

Το Orosimo Live στην Ασπροβάλτα κάθε καλοκαίρι φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, από τους πλέον μεγάλους καλλιτέχνες μέχρι τους μικρούς το orosimo live αποτελεί μονόδρομο στην νυχτερινή διασκέδαση της καλοκαιρινής βορείου Ελλάδος. Προσελκύει κόσμο από όλους τους νομούς Σερρών , Δράμας , Θεσσαλονίκης , Χαλκιδικής λόγο της μεγάλης δημοτικότητας που έχει αποκτήσει και των ονομάτων που τραγουδούν στο μαγαζί . Κάποια από τα ονόματα που έχουν τραγουδήσει στο Ορόσημο είναι ο Καρράς , ο Πάνος Κιάμος , ο Μακρόπουλος , η Πάολα και πολλοί πολλοί άλλοι όλα αυτά τα χρόνια . Το Orosimo live είναι χωρητικότητας 1000 θέσεων ενώ κάποιες φορές οι καλλιτέχνες εμφανίζονται εκτός μαγαζιού στο προάλιο του μαγαζιού και ο χώρος γίνεται 2000 ατόμων σε τραπέζια. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το μαγαζί στο τηλέφωνο 6978469465 και να εξασφαλίσετε θέση 

Επιπλέον μπορείτε να κάνετε την εκδήλωση σας καθώς το μαγαζί επιτρέπει την διοργάνωση πάντως τύπου κοινωνική εκδήλωση κατόπιν κράτησης σε προσφορά .

  • Τηλέφωνο Κρατήσεων Ορόσημο : 6978469465 (whats up)

  • Περιοχή : Βρασνά Ασπροβάλτας
 

Video από αρχείο Οrosimo live

Προηγούμενα σχήματα στο Orosimo Live

Orosimo Live Ασπροβάλτα - Σεφερλής

Ο Σεφερλής στις 22-7-2013 εμφανίζεται για μια και μόνο παράσταση στα Βρασνά Ασπροβάλτας . Ετοιμαστείτε για πολύ γέλοιο μαζί με τους αλχιμηστές οι οποίοι θα κάνουν την βραδιά πιο μουσική . 

Καλλή Καλίδης Όλγα Βασιλειάδου

Στις 27-7-2013 εμφανίστηκε για μια και μόνο παράσταση στο Ορόσημο Πάνος Καλίδης και η Καλλη μαζί με την μεγάλη κυρία της Θεσσαλονίκης Όλγα Βασιλειάδου. Μετά τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις στο Vox στην Αθήνα ο Καλίδης θα τα δώσει όλα στην καλοκαιρινή του περιοδία στο Ορόσημο και σε συνδιασμό με την πάντα απολαυστική και σέξυ Κάλλη θα μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη.

Orosimo Live Asprovalta - kanokratisi.gr

Orosimo Live

Σχολιάστε για Orosimo Live

Μοιραστείτε το :