Θάνος Πετρέλης βιογραφικό - thanos petrelis, 4.2 out of 5 based on 5 rating

Θάνος Πετρέλης βιογραφικό

 

 

( 5 Votes )

Θάνος Πετρέλης

Ο Θάνος Πετρέλης γεννήθηκε στην Αθήνα απο μικρός αγαπούσε το τραγούδι και το 1998 ξεκίνησε να εμφανίζεται επαγγελματικά σε νυχτερινά μαγαζιά στην Αθήνα.
Το 2002 αποφασίζει να συμμετάσχει στο talent show '"Fame Story" όπου και αναδικνύεται μέσα στους τρείς πρώτους.
Ένα χρόνο αργότερα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη με την Πέγκη Ζήνα και έπειτα συνεχίζουν μαζί και στην Αθήνα,το Καλοκαίρι του 2004 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Είχε το χρώμα του ουρανού" το album γίνεται χρυσό και ξεπερνάει τις 30,000 πωλήσεις.
Ο Θάνος Πετρέλης το 2005 συνεργάζεται στο Rex με την Δέσποινα Βανδή και το Μάιο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί το δεύτερο album του με τίτλο "Θυμίζεις κάτι απο Ελλάδα" που γίνεται σε λίγο καιρό πλατινένιο.
Το 2006 κυκλοφορεί το cd "Ευτυχώς" που γίνετε κι αυτό πλατινένιο μέσα σε λίγο καιρό. Το Χειμώνα του 2006 πραγματοποιεί μία σειρά συναυλίες sold out στην Αφρική,στην Αμερική και την Αυστραλία.
Ένα ακόμη cd κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2007 Ο Θάνος Πετρέλης με τίτλο "Είμαι ακόμη ελεύθερος". Πολλά cd ακολουθούν και η πορεία του συνεχίζεται χωρίς να έχει λήψει απο τα ραδιόφωνα και την Τηλεόραση.

 

Video Clip Θάνος Πετρέλης

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.