Ονιράμα - βιογραφικό - onirama, 5.0 out of 5 based on 3 rating

Ονιράμα Βιογραφικό

( 3 Votes )
 

onirama

Το 2000 στην Θεσσαλοίκη σχηματίστηκαν οι Όνιράμα που αρχικά λεγόταν Maxim up the Medicine, ένα συγκρότημα που αποτελείται απο 6 μέλη τον:Διονύση,Κώστα,Θοδωρή,Δημήτρη κ.α.
Ξεκινάνε με μία σειρά εμφανίσεων στο Shark,στο Μύλο και σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ. Με το τραγούδι τους "Χορός" (κλείσε τα μάτια) γίνονται πολύ γνωστοί και κλέβουν τις εντυπώσεις.
Το 2005 κυκλοφορεί η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Ονιράμα με τίτλο "Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες" και τον Ιανουάριο του 2006 συμμετέχουν στο ανέβασμα του μιούζικαλ Φρουτοπία του Ε. Τριβιζά, ενώ συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε πολλά club.
Το 2007 κυκλοφορούν ένα νέο single με τίτλο "Μια μέρα θα΄ρθείς" την ίδια χρονιά εμφανίζονται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο για το Secret consert στο μουσικό κανάλι Mad.
To 2008 οι Ονιράμα κυκλοφορούν το νέο τους album με τίτλο "Κλεψύδρα" ενώ το 2009 κυκλοφορούν ένα ακόμα album "Χωρίς λόγο και αιτία" και συνεργάζονται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο REX.
Το καλοκαίρι του 2011 με ονομασία "ONIRAMA 10 ΧΡΟΝΙΑ IVE" πραγματοποιούν ένα μεγάλο summer tour που έχει πολύ μεγάλη αποδοχή την ίδια χρονιά επίσης συνεργάζονται με ρον Σάκη Ρουβά. 

 

Video Clip Ονιράμα

 

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.