Έλενα Παπαρίζου - βιογραφικό - elena paparizou, 5.0 out of 5 based on 6 rating

Έλενα Παπαρίζου Βιογραφικό

 

 

( 6 Votes )

paparizou_2

Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας το 1982, με Έλληνες γονείς μετανάστες που φρόντιζαν η μικρή τότε Έλενα να μαθαίνει Ελληνικά πηγαίνοντας εκτός απο το Σουηδικό και σε Ελληνικό σχολείο.
Η Έλενα Παπαρίζου Ξεκίνησε απο το σχολείο κι όλας να δείχνει την έφεσή τις στο τραγούδι,το θέατρο και το μιούζικαλ.
Σε ηλικία μόλις 17 ετών σχημάτισε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ένα συγκρότημα τους Antigue. Οι Antigue γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και το 2001 συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Eurovision όπου κατέκτησαν την τρίτη θέση με το τραγούδι "I would die for you" το single έγινε διπλά πλατινένιο.

Η Έλενα Παπαρίζου συνέχισε σόλο καριέρα το 2003 κυκλοφορώντας το single "Αναπάντητες κλήσεις" και στην συνέχεια τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο "προτεραιότητα". Τον Μάιο του 2005 κατέλαβε την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό Eurovision με το τραγούδι "My number one" με στίχο της Ναταλίας Γερμανού και μουσική του Χρήστου Δάντη.
Η συνέχεια είναι λαμπρή στην καριέρα της Έλενας το 2006 κυκλοφορεί έναν ακόμη δίσκο με τίτλο "Υπάρχει λόγος" παράλληλα κυκλοφόρησε και το δεύτερο Διεθνές της Album με τίτλο "The game of love" κυκλοφόρησε σε πάρα πολλές χώρες και στην Ελλάδα έγινε πλατινένιο.
Το 2008 η Έλενα Παπαρίζου  κυκλοφόρησε ένα ακόμη καινούργιο δίσκο που είχε πολύ επιτυχία με τίτλο "Βρίσκω τον λόγο να ζώ".

 

Video Clip Έλενα Παπαρίζου

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.