Δέσποινα Βανδή βιογραφικό - despoina vandi, 4.1 out of 5 based on 9 rating

Δέσποινα Βανδή βιογραφικό

 
( 9 Votes )

vandi_2Η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε φιλοσοφία , παιδαγωγικά , ψυχολογία Θεσσαλονίκη . Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της σε «Βανδή» για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε.

Η Δέσποινα Βανδή κάνει μεγάλη δισκογραφία σε Ελλάδα , Κύπρο . Το 94 άρχισε να εργάζεται σε  νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος.

Η Δέσποινα Βανδή συνεργάζεται με την minos Emi και βγάζει το δίσκο "Γέλα μου". Συνεχίζει τις συνεργασίες της με Βασίλη Καρρά , Γιάννη Πάριο και κάνει κάποιες συναυλίες όπως στο Λυκαβηττό οπου μαζεύεται κοινό 7000 θεατών.

Η Βανδή βγάζει το 2000 το album Υποφέρω και γίνεται εξαπλά πλατινένιος και βραβέυται ως ο πιο πετυχημένος δίσκος όλων των εποχών.  Το 2001 Φοίβος - Βανδή υπογράφουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music και ακολουθούν μεγάλοι δίσκοι που γίνονται πλατινένιοι - χρυσοί.

Τα επόμενα χρόνια η Βανδή συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ κάνει και άλλες συναυλίες ανα την Ελλάδα. Το 2009 αποφασίζει να ξεκουραστεί για κάποιο διαστήμα και ξανα εμφανίζεται μετά από καποιο χρονικό διαστημα και πάλι στο Fever Αθήνα με τεράστια προσέλευση κοινού

 

Δέσποινα Βανδή

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.