Άντζελα Δημητρίου - βιογραφικό - antzela dimitriou, 4.3 out of 5 based on 6 rating

Άντζελα Δημητρίου Βιογραφικό

 
( 6 Votes )

 Βιογραφίκο Άντζελα Δημητρίουantzela dimitriou

 

Η Άντζελα Δημητρίου γεννήθηκε στο Περιστέρι όπου πριν ξεκινήσει την καριέρα της λόγω έλλειψης χρηματικών πόρων εργάστηκε σε διάφορες δουλειές.
Ο βασίλης Βασιλειάδης ήταν εκείνος που την άκουσε για πρώτη φορά και της έκανε την πρώτη επαγγελματική πρόταση στον χώρο του τραγουδιού,ξεκινώντας τότε εναν κύκλο εμφανίσεων και αλλάζοντας το όνομά της απο Αγγελική Κιουρτσάκη σε Άντζελα Δημητρίου.
Τα επόμενα τρία χρόνια ηχογραφεί τον πρώτο της album με τίτλο "Γιατί να έρθεις αργά και συμμετέχει στο φεστιβάλ Θεεσσαλονίκης με το τραγούδι "ας ήταν να μπορώ".
Η Άντζελα Δημητρίου έχει συνεργαστεί με τους:Βασίλη Τσιτσάνη,Πόλυ Πάνου,Ρίτα Σακελαρίου,Λίτσα Διαμάντη κ.α
Το δεύτερο album της με τίτλο "ότι πούμε μεταξύ μας" το ηχογραφεί το 1983 και το τρίτο album με τίτλο "ποιά θυσία " το ηχογραφεί το 1985.
Πολλοί δίσκοι ακολουθούν και γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία καθιερώνοντας την Άντζελα Δημητρίου στο καλλιτεχνικό στερέωμα.
Το 1988 η Άντζελα Δημητρίου εκπροσωπεί την Ελλάδα στην EUROVIOSION με το τραγούδι "Αν'πολλοί υποστήριξαν αυτή τη συμμετοχή αλλά η κριτική επιτροπή κατέληξε τελικά στην απόφαση η Αφροδίτη Φρυδά να εκπροσωπήσειτην Ελλάδα στην Ευρώπη με το τραγούδι "κλόουν" που κατέλαβε την 17η θέση.
Η Άντζελα Δημητρίου είναι πλέον η ερμηνεύτρια που έχουμε όλοι συνδέσει με τον καημό και τον έρωτα.

 

Video Clip Άντζελα Δημητρίου

 

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.