Λευτέρης Πανταζής Βιογραφικό

Ο Λευτέρης Πανταζής με πραγματικό όνομα Λευτέρης Παγκοζίδης γεννήθηκε στην Τασκένδη της Ρωσίας και οι γονείς του ήταν Πόντιοι. Το 1970 η οικογένεια Παγκοζίδη μετανάστεψε στην Οδυσσό και στην συνέχεια στην Ελλάδα.
Ο μικρός τότε 

Μοιραστείτε το :

Ονιράμα Βιογραφικό

p>onirama

Το 2000 στην Θεσσαλοίκη σχηματίστηκαν οι Όνιράμα που αρχικά λεγόταν Maxim up the Medicine, ένα συγκρότημα που αποτελείται απο 6 μέλη τον:Διονύση,Κώστα,Θοδωρή,Δημήτρη κ.α.
Ξεκινάνε με μία σειρά εμφανίσεων στο Shark,στο Μύλο και σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ

Μοιραστείτε το :

Νίκος Οικονομόπουλος Βιογραφικό

 nikos Oikonomopoulos

 Βιογραφικό Νίκος Οικονομόπουλος

 Ο Νίκος Οικονομόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1984 τραγουδούσε επαγγελματικά απο μικρός και το 2006 πήρε μέρος στο talent show "Dream show the Music 2"του ALPHA. 

Μοιραστείτε το :

Γιώργος Νταλάρας Βιογραφικό

νταλαρασΟ Γιώργος Νταλάρας θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού. Τον Οκτώβριο του 2006 ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Μοιραστείτε το :

Νίνο Ξυπολιτάς Βιογραφικό

νίνο Ξυπολιτάς

Ο Νίνο γεννήθηκε το 1981 στην Σουηδία,απο μικρό παιδί του άρεσε να τραγούδάει και να χορεύει και όλη του η οικογένεια πίστευε οτι κάποια μέρα θα γίνει μεγάλος τραγουδιστης.
Έκανε μαθήματα πιάνου και κιθάρας που γρήγορα όμως σταμάτησε και αφού τα μαθήματα δεν τον ωφελούσαν αποφάσισε να στηριχτεί στις δυνάμεις του και αυτοδίδακτος πλέον να συνεχίσει.

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.