Γιάννης Πάριος Βιογραφικό

Ο Γιάννης Πάριος γεννήθηκε στην Πάρο το 1946 η αγάπη του για αυτό το νησί άλλαξε και το όνομά του σε Πάριος η μεγάλη απήχηση που έχει στον κόσμο είναι ένα φαινόμενο καθόλου παράξενο αφού η διαρκή ανησυχία του Γιάννη Πάριου να βρίσκει νέους στίχους και μουσική που να εξελίσουν την τέχνη του και αυτόν προσωπικά σαν άνθρωπο δεν σταματάει ποτέ.

Μοιραστείτε το :

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Βιογραφικό

Βασίλης Παπακωσταντίνου

Ο Βασίλης Παπακωσταντίνου γεννήθηκε στα Βάστα της Αρκαδίας έμεινε εκεί ως τα δώδεκα και αργότερα επειδή του άρεσε η μουσική συμμετείχε σε κάποια συγκροτήματα και έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα.
Άρχισε να τραγουδάει έντεχνα και το 1973 αφού

Μοιραστείτε το :

Έλενα Παπαρίζου Βιογραφικό

paparizou_2

Η Έλενα Παπαρίζου γεννήθηκε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας το 1982, με Έλληνες γονείς μετανάστες που φρόντιζαν η μικρή τότε Έλενα να μαθαίνει Ελληνικά πηγαίνοντας εκτός απο το Σουηδικό και σε Ελληνικό σχολείο.
Η Έλενα Παπαρίζου 

Μοιραστείτε το :

Λένα Παπαδοπούλου Βιογραφικό

Λένα Παπαδοπούλου

Η Λένα Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη,σε μικρή ηλικία παίρνει μέρος σε μια οντισιόν για νέα ταλέντα στην Θεσσαλονίκη και πετυχαίνει να ξεχωρίσει.
Με θεία την γνωστή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπουλου η Λένα Παπαδοπούλου ξεκινάει τότε μια σειρά εμφανίσεων μαζί της και τα επόμενα πέντε χρόνια συνεχίζουν μαζί.

Μοιραστείτε το :

Πάολα Φωκά βιογραφικό

paola_3Η Πάολα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και έιχε ένα μεγάλο αδελφό τον Περικλή. Με γονείς την Μαρία και τον Αλέξανδρο οι οποίοι τραγουδούσαν μαζί η Πάολα μετακομίζει στη Συκιά Χαλκιδικής όπου και μεγαλώνει. Στα 18 υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο και αργότερα παντρέυεται και κάνει την παολίνα.

 Στα 19 η καριέρα της

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.