Νίκος Βέρτης

nikos vertis

Ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε και  μεγάλωσε στην Ολλανδία  το 76. Είχε έφεση με το τραγουδι από μικρή ηλικία και ξενινάει να παίζει μπουζούκια σαν πρώτο μουσικό όργανο από 15 ετών .

 Το πρώτο album του Νίκου Βέρτη λεγεται Πολύ απότομα βραδιάζει και κυκλοφορεί στα μέσα του 2003

Μοιραστείτε το :

Αντώνης Βαρδής βιογραφικό

vardis_1Ο Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948 στην Αθήνα. Στα εφηβικά του χρόνια, μαζί με φίλους, δημιουργούν ένα συγκρότημα, τους "VICKINGS" 20-30 χρονών δουλεύει στην Πλάκα σαν μουσικός σε διάφορες μπουάτ, δίπλα σε καταξιωμένους συναδέλφους, συνθέτες

Μοιραστείτε το :

Δέσποινα Βανδή βιογραφικό

vandi_2Η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε φιλοσοφία , παιδαγωγικά , ψυχολογία Θεσσαλονίκη . Στην αρχή της καριέρας της άλλαξε το επίθετό της σε «Βανδή» για να κρύψει από τους γονείς της ότι τραγουδούσε.

Η Δέσποινα Βανδή

Μοιραστείτε το :

Γιώργος Τσαλίκης βιογραφικό

tsalikis_1Ο Γιώργος Τσαλίκης γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1975 στην Στυλίδα. Γονείς του ο Βασίλης και η Ευγενία Τσαλίκη. Σε ηλικία 5 χρόνων οι γονείς του, του πήραν μια κιθάρα, η οποία ήταν πιο ψηλή από αυτόν και φυσικά δεν μπορούσε να την κρατήσει.

Μοιραστείτε το :

Νατάσα Θεοδωρίδου βιογραφικό

{xtypo_rounded2}

theodoridou_1 Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι ερμηνεύοντας τραγούδια λαικά αγαπημένα στον κόσμο σε νυχτερινά μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη . Τελείωσε δημοσιογραφία και έμαθε να παίζει κιθάρα.

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.