Νότης Σφακιανάκης Βιογραφικό

sfakianakhs_1Ο Νότης Σφακιανάκης γεννήθηκε στη Κρήτη . Το καλοκαίρι του 90 ο Νότης Σφακιανάκης συνεργάζεται με την Ελένη Δήμου Θεσσαλονίκη. Εκεί τον ανακαλύπτουν άνθρωποι της δισκογραφίας και συνεργάζεται με την Sony. 

Μοιραστείτε το :

Σάκης Ρουβάς Βιογραφικό

rouvas_1

Ο Σάκης Ρουβάς γεννήθηκε στην Κέρκυρα.

Υπογράφει συμβόλαιο με την δισκογραφική Polygram το 1991 . Κερδίζει βραβείο στο φεστιβάλ τραγουδιού θεσσαλονίκη και μετά κυκλοφορεί το δίσκο Σάκης Ρουβάς. Το 1992 κυκλοφορεί το ¨Για σένα¨ και μετά από 2 χρόνια συνεργάζεται με Καρβέλα και Γερμανού στο album  "Αίμα , δάκρυα και ιδρώτας" και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία  με τραγούδια όπως το ¨Έλα μου¨ , "Ξανά"

Μοιραστείτε το :

Πυξ Λαξ Βιογραφικό

"Τι είναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει, μας πληγώνει" με τη μουσική των Πυξ Λαξ; Ένα συγκρότημα που προσπαθεί να κάνει μια "απόπειρα επαφής" στους "Ζόρικους Καιρούς" που ζούμε

Μοιραστείτε το :

Μιχάλης Χατζηγιάννης Βιογραφικό

μιχάλης χατζηγιάννης

 O Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε το 1978 στην Λευκωσία της Κύπρου όπου και ξεκίνησε την καριέρα του έχοντας πτυχίο πιάνου και κιθάρας, απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας της Κύπρου.

Η πρώτη του δισκογραφική

Μοιραστείτε το :

Άννα Βίσση βιογραφικό

άννα βίσσυΗ Aννα Βίσση γεννήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα της στην Κύπρο, στην ηλικία των έξι, παρακολουθώντας μαθήματα στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου. Οι γονείς της όμως ήταν διστακτικοί όσον αφορά τη υπόσταση της σαν τραγουδίστριας σε τόσο μικρή ηλικία

Μοιραστείτε το :

Platinum Live show

Platinum - Δώρο Χωροί Prive με την κράτηση σας.