ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, 3.8 out of 5 based on 12 rating

Οι καλλιτέχνες στο χώρο σας

 
( 12 Votes )

 

 

kallitexnes

Είστε ιδιοκτήτης κάποιου νυχτερινού κέντρου διασκέδασης ή κάποιου πολυχώρου

Τώρα μπορείτε να κλείσετε άμεσα τον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια που θέλετε στο μαγαζί σας. Μιλάμε απευθείας με τους manager των καλλιτεχνών και προσφέρουμε  τη δυνατότητα να φέρετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη στο μαγαζί σας με συνοπτικές διαδικασίες μετά το πέρας της συμφωνίας. 

Ποιοι καλλιτέχνες μπορούν να εμφανιστούν στο μαγαζί μου ?  

Αρχικά εξαρτάται αν υπάρχει η διαθεσιμότητα του καλλιτέχνη (δεν τραγουδάει κάπου την περίοδο που επιθυμείτε , δεν υπάρχει συμβόλαιο που του απαγορεύει να εμφανιστεί αλλού) , την ευχέρεια του καλλιτέχνη να εμφανιστεί . Υπάρχει μεγάλη γκάμα καλλιτεχνών (πρώτα ονόματα , δεύτερα) τα οποία δεν κοινοποιούνται όλα στα site.

Κάνετε το γάμο σας ή κάποια κοινωνική εκδήλωση?

Όλοι οι καλλιτέχνες είναι διαθέσιμοι στο να τραγουδήσουν στον γάμο σας ή στην βάπτιση του παιδιού σας ή γενικότερα σε όποια κοινωνική εκδήλωση οργανώνετε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πόσο κοστίζει να έρθει κάποιος καλλιτέχνης στο μαγαζί μου ?

Δεν μπορούν να κοινοποιηθούν τιμές για τους καλλιτέχνες. Εξαρτάται από το μέρος που βρίσκεται το μαγαζί σας (επικράτεια , κτλ...) , ο  αριθμός των εμφανίσεων του στο μαγαζί σας , η χρονική περίοδος , η προσθήκη έξτρα τραγουδιστών - ορχήστρας , μουσικής κ.α .

Ποιό είναι το επόμενο βήμα ? 

Μας καλείτε στο 6947707404 και σας ενημερώνουμε για τον καλλιτέχνη αν υπάρχει η δυνατότητα να εμφανιστεί στο χώρο σας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα σας δίνουμε εναλλακτικές επιλογές . Η υπηρεσία του site είναι απολύτως δωρεάν και σας παραπέμπουμε κατευθείαν στον manager του εκάστοτε καλλιτέχνη.

Δείτε τα βιογραφικά κάποιων καλλιτεχνών :

Όροι Χρήσης :

 * Οι παραπάνω τραγουδιστές αναφέρονται για προβολή των βιογραφικών τους και δεν συνδέονται αποκλειστικά με την υπηρεσία εμφάνισης σε κάποιο κέντρο διασκέδασης.

**  Η παρουσία του καλλιτέχνη στο μαγαζί προυποθέτει την άμεση πληρωμή πριν την έναρξη της εμφάνισης εφόσον πρόκειται για μία εμφάνιση.

*** Για πολλές εμφανίσεις αλλάζουν οι όροι κατόπιν άμεσης συμφωνίας με το manager ή  επιτελείο κάθε καλλιτέχνη.