Τhessaloniki City Guide

 

Για πολλούς Θεσσαλονίκη σημαίνει πολιτισμός, καλό φαγητό και νυχτερινή ζωή! Πώς όμως αυτά συμβαδίζουν με την εποχή του μνημονίου; Φαίνεται ότι τελικά οι Θεσσαλονικείς μπορεί να περνάνε δύσκολα, αλλά δε χάνουν την καλή τους διάθεση και βρίσκουν τρόπους να διασκεδάζουν! Πολλοί επιχειρηματίες νυχτερινών μαγαζιών, κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, κάνουν εκπτώσεις και προσφορές, ιδιαίτερα δε σε φοιτητές. Επιπλέον, όλο και πληθαίνουν οι διαγωνισμοί για δωρεάν εισόδους σε θεάματα και συναυλίες, ή για φιάλες με μειωμένες τιμές σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Η δικτυακή πύλη www.thessalonikicityguide.gr είναι από τις πρώτες που το ξεκίνησαν και θα συνεχίσουν και φέτος με περισσότερους διαγωνισμούς, ώστε όλο και περισσότεροι τυχεροί να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες δωρεάν! Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να παρακολουθεί την στήλη "Διαγωνισμοί - Δωρεάν προσκλήσεις" από την ιστοσελίδα ή να ακολουθεί τα νέα του Τhessaloniki City Guide μέσω του Facebook page και μέσω του Twitter.

Το Τhessaloniki City Guide αποτελεί έναν σύγχρονο Πολιτιστικό και Τουριστικό Οδηγό της πόλης της Θεσσαλονίκης στο Internet, που παρέχει πρόσβαση σε τουριστικές πληροφορίες (μουσεία, φεστιβάλ, τοπικές εκδηλώσεις, συγκοινωνίες, χώρους στάθμευσης, χρήσιμα τηλέφωνα, κ.ά.), και εκδηλώσεις (συναυλίες, νυχτερινά κέντρα, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια) που προωθούν τον τουρισμό, τον πολιτισμό, και τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Διαθέτει επίσης τον πιο πλήρη και ενημερωμένο κατάλογο με τηλέφωνα, διευθύνσεις και χάρτες, από χώρους εστίασης, χώρους διασκέδασης, πολυχώρους εκδηλώσεων, κινηματογράφους, εμπορικά κέντρα, Outlets, εμπορικά καταστήματα, κλπ.

Συμπέρασμα; Πριν βγεις, μάθε τι παίζει και πού, μόνο στο www.thessalonikicityguide.gr! Και που ξέρεις... μπορεί να είσαι ο επόμενος τυχερός που θα κερδίσει free passes σε συναυλίες, θέατρα και άλλα θεάματα και εκδηλώσεις!

 

Μοιραστείτε το :

Θεσσαλονίκη